Afvallen met een virtuele maagband

  Afvallen met een virtuele maagband

  Steeds meer mensen met overgewicht vinden zich een weg naar een hypnose-praktijk.nl om met behulp van een virtuele maagband af te vallen. Het klinkt misschien nogal abstract, maar in werkelijkheid is het een hele effectieve methode om blijvend af te vallen. Op de website van De Hypnose Praktijk vind je veel informatie over dit onderwerp en hoe het kan dat je met behulp van hypnose gewicht kunt verliezen. Het belangrijkste aspect aan een virtuele maagband is dat er geen nadelen aan verbonden zijn, wat wel het geval is bij een echte maagband. Daar hangt namelijk een operatie aan vast met alle risico’s op complicaties van dien. Bij een virtuele maagband is dit niet het geval doordat hij enkel mentaal is. Je krijgt dus geen daadwerkelijke maagband, maar hebt na enkele behandelingen wel beduidend minder honger en het gevoel dat je sneller vol zit. En laat dat nu precies de reden zijn dat mensen afvallen. Het vele eten door een constant hongergevoel is immers moeilijk te doorbreken. Honger is een heel naar gevoel en voor wie de hele dag kan eten en trek heeft in zoetigheid is het maar moeilijk om daar constant tegenin te gaan. Het is alsof je tegen een oergevoel ingaat, dat je vertelt dat je moet eten, terwijl je eigenlijk wel weet dat het niet nodig zou moeten zijn. Hier mentale support bij krijgen door een aantal ‘instellingen’ in je denken aan te passen kan enorm helpen. Daarom helpt hypnose in de vorm van een virtuele maagband zo goed bij het afvallen.

  Hoe werkt een virtuele maagband?

  Veel mensen vragen zich af hoe dat nu precies werkt, zo’n virtuele maagband, zowel bij het ‘plaatsen’ ervan als de werking. De Hypnose Praktijk legt uit: Bij hypnose worden er als het ware suggesties geplaatst in het onderbewust, terwijl de patient in diepe ontspanning verkeert. Door nieuwe ideeën te implementeren in diens onderbewuste kunnen deze in het dagelijks leven als overtuigingen terugkomen. Men gaat geloven dat hij of zij minder honger heeft en sneller vol zit. Het is een puur mentaal proces. Een virtuele maagband werkt in principe net zoals dat je in de jaren bent gaan geloven dat je zoveel eten nodig hebt of constant honger hebt. Het aanpassen van deze overtuiging levert vaak vrij snel gewichtsverlies op, dus het is zeker het proberen waard voor mensen met (ernstig) overgewicht.

  De kenmerken van hypnose bij overgewicht

  Dat hypnose een volledig veilige manier om af te vallen is wisten we al. En dat een virtuele maagband dus een prima alternatief is voor de daadwerkelijke, operatief aangebrachte maagband moge duidelijk zijn. We noemen hier nog even de kenmerken van een mentale maagband op om de voordelen ervan nog even te benadrukken:

  • De verandering is enkel mentaal en vereist geen operatie.
  • Het werkt door suggesties te plaatsen in uw onderbewustzijn.
  • Een virtuele maagband is al effectief in slechts drie behandelingen.
  • Deze behandeling heeft een hoog slagingspercentage.
  • Deze mentale maagband heeft geen enkele bijwerkingen.

  Als u nu nog twijfelt over het gebruiken van hypnose om af te vallen kunt u het beste even een kijkje nemen op de website van De Hypnose Praktijk. Hier vind u alle informatie die u nodig heeft om blijvend af te vallen met behulp van hypnose.