Alles over wollen sokken

  Alles over wollen sokken

  Hebt u het nou ook altijd zo koud, en komt dat voornamelijk door uw koude voeten? Krijgt u al de rillingen bij het idee dat er buiten sneeuw ligt? Of is uw doorbloeding naar de voeten niet zo goed, waardoor u ook altijd al snel last krijgt van optrekkende kou? Dan is het nu tijd voor echte wollen sokken. Vroeger droeg men die ook altijd en dat is niet voor niets. Kies daarom nu ook voor wollen sokken, die echt ideaal zijn voor de winter. Bent u hier nou ook naar op zoek? Dan is het heel goed dat wij u even treffen. Wij hebben namelijk wollen sokken in alle soorten, maten en kleuren voor u in petto. En dat natuurlijk van de meest bekende merken. Neem daarom vandaag nog even een kijkje op sokkendirect.nl, want daar vindt u een enorm grote collectie in wollen sokken. Ons is werkelijk niets te gek en wij hebben geen nee te koop op dit vlak. Dit komt doordat wij van alle markten thuis zijn. Dus wilt u er deze winter ook lekker warm bij zitten en bent u dus op zoek naar een lekker warme sok? Breng dan gauw een bezoekje aan de website van Sokken Direct. Daar vindt u zeker wat u zoekt. Dit komt doordat wij voor ieder wat wils hebben. Dus wat voor soort wollen sokken u ook zoekt, bij ons zult u ze vast en zeker vinden. Twijfel daarom niet langer, want van twijfelen is nog nooit iemand beter geworden. Het is beter om vandaag nog de knoop door te hakken om niet langer met koude voeten te zitten, maar echt voor onze wollen sokken te gaan. Dan doet u uzelf namelijk een groot plezier! Surf dus snel naar onze site, want wij hopen u in ieder geval zo spoedig mogelijk al te mogen begroeten als een nieuwe klant in onze webwinkel.

  Wollen sokken werken echt

  Wollen sokken staan ook wel bekend als wollies. Dit komt doordat ze zo lekker zacht zijn. Bovendien is de kwaliteit ervan erg hoog. Wol wordt niet voor niets al eeuwen gedragen door mensen in koude oorden. Wollen sokken hebben een natuurlijke beschermingslaag tegen:

  • zweet
  • vocht
  • bacteriën
  • viezigheid
  • kou

  Dit komt doordat wol een natuurproduct is dat van zichzelf een beetje vettig is. Het is daardoor waterafstotend. En dit komt de sok zeker ten goede. Men heeft op die manier namelijk niet zo snel meer last van zweetvoeten. De geur wordt namelijk door de wollen sokken geneutraliseerd. En dit is natuurlijk een welkome eigenschap van zo’n sok. Ze zijn dus niet alleen handig in koude tijden, maar ook in zweterige perioden. Klinkt dit u nou ook allemaal wel als muziek in de oren, maar wilt u toch wel eerst even van de hoed en de rand weten, voordat u wollen sokken bij Sokkendirect gaat bestellen? Wilt u eerst precies weten hoe de vork in de steel zit, voordat u een besluit neemt over of u al dan niet met ons in zee zult gaan? Dan horen wij dit uiteraard graag van u. U kunt te allen tijde contact met ons opnemen om meer te weten te komen over onze producten. Dit is heel eenvoudig:

  • u kunt ons even bellen, als u graag direct en persoonlijk contact wilt hebben
  • u kunt ons een mailtje sturen, als u dat prettiger vindt
  • u hebt de mogelijkheid het contactformulier op onze site in te vullen

  In ieder geval hopen wij zo spoedig mogelijk iets van u te horen, zodat onze vriendelijke en deskundige medewerkers van de klantenservice u meer kunnen vertellen over de specificaties van de wollen sokken.

  Enkele weetjes over wol

  Het is een feit dat wollen sokken een speciale behandeling nodig hebben. Het is immers niet zomaar en sok van katoen. En daarom geven wij u graag informatie hierover. Ten eerste is het belangrijk om de wollen sokken niet elke dag te dragen, althans niet hetzelfde paar meerdere dagen achter elkaar. De wolvezels hebben daarna altijd even een dagje nodig om te luchten. Hierdoor komt er weer lucht in de vezels en hierdoor krijgt het weer zijn normale structuur. Het wollige materiaal dat platgetrapt is doordat u de wollen sokken hebt gedragen, is erg kwetsbaar. En daarom is het beter om het sokkenpaar niet direct na het dragen in de wasmachine te gooien. Het is beter om ze even één of twee dagen te laten rusten. Dan nemen de wolvezels hun normale vorm weer aan en kunt u ze voorzichtig met de hand of op een wolprogramma in de wasmachine wassen. Op die manier gaat u goed met uw wollen sokken om en zult u er nog veel langer plezier aan beleven. Sokkendirect.nl is een webwinkel waar diverse soorten wollen sokken te koop zijn. En dat voor een zeer schappelijk prijsje. Het heeft dus geen enkele zin om nog verder te zoeken op zoek naar een winkel waar ze nog goedkoper zijn. Die zult u namelijk niet vinden. Hak daarom vandaag nog de knoop door om voor sokkendirect.nl te kiezen. Dat zal u beslist geen windeieren leggen. Hebt u nog vragen over ’t een of ’t ander? Hebt u een paar mooie wollen sokken op onze site gezien en wilt u hier meer over weten? Schroom dan niet en neem vandaag nog even contact met ons op. Wij horen graag van u!