Creatieve kapsels

  Creatieve kapsels

  Ben jij zat van hoe je haar nu zit en heb je wel zin in wat meer creatieve kapsels? Dan is naar de kapper gaan natuurlijk de oplossing! De meeste mensen houden niet zo van verandering en kiezen daarom keer op keer voor hetzelfde als ze in de kappersstoel zitten. Of misschien wil jij eigenlijk wel eens iets heel anders, maar kom je er maar niet aan toe om je te oriënteren op de mogelijkheden en laat je het daarom maar weer op dezelfde manier als altijd knippen. Zo krijg je natuurlijk nooit creatieve kapsels! Ook kan het zijn dat je aarzelt, omdat je weet dat hoe jouw kapsel nu is, dat dit wel bij jou past. Je kunt bang zijn dat een heel andere coupe helemaal niet bij jou past, dat het jou gezicht niet mooi uit laat komen. En dan zit je er maar mooi mee, want het duurt dan wel weer eventjes voordat het weer aangegroeid is tot de lengte die jij zo prettig vond om te hebben. Allemaal aarzelingen die heel goed te begrijpen zijn, hoe jouw haar zit bepaalt immers voor een heel groot deel hoe jij er uit ziet, een ander kapsel kan echt voor een heel ander uiterlijk zorgen. Het is daarom niet verwonderlijk dat mensen wat aarzelen voordat zij overgaan tot nieuwe creatieve kapsels.

  Creatieve kapsels doen je stralen

  Maar tegelijkertijd is het ook zonde. Zoals gezegd is de coupe die jij hebt voor een groot deel bepalend voor hoe je er uit ziet. Creatieve kapsels kunnen er dan ook voor zorgen dat jij een geheel andere uitstraling krijgt en dat is natuurlijk af en toe wel eens leuk. Ook kan het zijn dat waar jij nu iedere keer voor kiest, eigenlijk jouw gezicht niet op de beste manier accentueert. Kiezen voor lang, omdat je dat gemakkelijk in een staart kan doen, is begrijpelijk, maar het is tegelijkertijd ook zo dat het lang niet iedereen goed staat. Het is dus best de moeite waard om eens naar nieuwe creatieve kapsels te kijken en te overwegen of dit misschien iets voor jou is. Soms is het gewoon wel fijn om eens voor iets heel anders te kiezen, om jezelf eens een heel nieuw uiterlijk te geven. De kapper helpt je natuurlijk graag, door met jou de verschillende mogelijkheden voor creatieve kapsels door te nemen en jou te adviseren over wat wel of juist niet goed past bij jouw gezicht.

  Stijl Achterover Haarstudio meet je graag een nieuwe stijl aan

  Zoek jij een goede kapper in de regio Zuid-Limburg? Dan is Stijl Achterover Haarstudio een uitstekende keus! Zij houden zich graag bezig met het knippen van creatieve kapsels, maar ook voor gewoon bijpunten kun je natuurlijk bij hen terecht. Het is maar net waar jij de voorkeur aan geeft, zij kunnen heel veel verschillende soorten coupes voor je knippen, zoals:

  • asymmetrische patronen
  • opgeschoren of juist lang haar
  • krullen zetten of de haren juist stijl maken

  Je kunt het zo gek niet bedenken, of zij kunnen de creatieve kapsels voor jou creëren. Het maakt niet uit wat voor soort haartype jij hebt, je kunt altijd bij deze kapsalon terecht. Dus ga gewoon eens op zoek naar plaatjes van haarstijlen die jij leuk vindt en neem dit mee. Of geef de kapper de vrije hand of bepaal juist samen wat de beste keus voor jou zou zijn. Er zijn zoveel verschillende mogelijkheden, dat er ook altijd voor jou wel een geschikte stijl, een geschikt kapsel mogelijk is. Voor creatieve kapsels, maar ook voor alle andere zaken met betrekking tot het haar, kun je terecht bij Stijl Achterover Haarstudio!