Een assertiviteitscursus volgen iets voor jou?

  Een assertiviteitscursus volgen iets voor jou?

  Assertief zijn, je hoort er veel mensen over praten. Wat houdt het in om assertief te zijn? Waarom zou jij dit meer moeten zij en hoe kan het dat jij dat soms niet bent? Voor iedereen is het mogelijk om hier aan te werken, voor sommige mensen is het niet eens mogelijk maar is het een kwestie van noodzaak geworden. Vandaag wordt besproken wat het inhoudt om assertief te zijn en waarom jij bijvoorbeeld een assertiviteitscursus kunt of moet gaan volgen. Je kunt een assertiviteitscursus volgen via assertief.nl, die website die hiervoor is gemaakt. We gaan onderaan verder over wat de mogelijkheden zijn via deze site, maar zullen eerst ingaan op het begrip assertief omdat door niet altijd duidelijk is.

  Assertief zijn? 

  Wil jij ook assertief zijn? Weet jij niet wat dit betekent? De volgende definitie is gegeven op het internet als we het hebben over assertiviteit: zelfvertrouwen en voor jezelf opkomen. Maar het is meer dan dat, het is het uiten van je gedachten, het uiten van je gevoelens en meningen op een directe manier die ook nog eens eerlijk en gepast is. Op deze manier kom jij op voor je belangen en datgene waar jij warde aan hecht en daarnaast zul jij ook verder kunnen komen op bepaalde gebieden, denk ook aan het sociale stuk in je leven of bijvoorbeeld de stappen die jij wilt gaan zetten in je werk. 

  Een assertiviteitscursus volgen via assertief.nl?

  We zijn alweer aangekomen bij het belangrijkste gedeelte, want waar kun jij dan die assertiviteitscursus volgen die jou leuk Een assertiviteitscursus volgen iets voor jou?lijkt? Dit kan dus via de website van assertief.nl. Alles wat jij nodig hebt om beter voor je zelf te kunnen gaan opkomen, iets dat erg belangrijk is, ook anno 2019, waarin we met z’n allen leven in een moeilijke cultuur omdat social media natuurlijk een ontzettend grote en belangrijke speelt. Het is een goed idee om een assertiviteitscursus te gaan volgen als jij last hebt van het volgende:

  • Weinig zelfvertrouwen
  • Moeite om duidelijk je grenzen aan te geven
  • Moeite om voor jezelf op te komen 
  • Jij vindt het moeilijk om gehoord te worden in gesprekken
  • Jij bent toe aan verandering op persoonlijk vlak (vooral sociaal) 
  Herken jij jezelf hier in? In een van bovenstaande punten? Dan is het tijd voor jou om eens te kijken naar het aanbod van de assertiviteitscursus via de genoemde website. Het zal als volgt te werk gaan. Jij zult binnen een dag leren hoe je een duidelijk een aangename gesprekspartner wordt die ook nog eens constructief is. Jij kunt dit vervolgens thuis toepasen maar natuurlijk ook op de werkvloer, omdat het hier nogal eens ontbreekt aan bovenstaande punten. Jouw assertiviteit kan door middel van deze assertiviteitscursus makkelijk op een hoger niveau worden gebracht en het directe gevolg is dat jij meer zult bereiken op zowel persoonlijk gebied als in je carrière, doordat jij effectiever met je tijd om kan gaan. En we weten allemaal, tijd is geld, houd dat in gedachten! Als jij effectiever te werk kunt gaan dan kun jij meer verdienen en ben jij dus productiever op werk. Start ook nu jouw assertiviteitscursus!