Een auto kopen bij een specialist in Volvo Occasions

  Een auto kopen bij een specialist in Volvo Occasions

  Ik ben dol op auto’s en heb door de jaren heen in verschillende merken gereden. Een paar maanden geleden wilde ik graag een nieuwe auto kopen en mijn vrouw wilde graag een Volvo kopen. Dit was niet het eerste merk waar ik aan dacht, maar nu wij een gezin hebben, moeten wij ook aan veiligheid denken en dit merk staat goed aangeschreven. Ik wist niet zeker of ik een nieuwe auto wilde kopen en wilde ook graag Volvo occasions bekijken. Uiteindelijk hebben wij een tweedehands auto van een jaar oud gekocht bij Volvo Rutten. Dit bedrijf heeft een zeer groot aanbod aan gebruikte auto’s en wij konden bij hun een mooie auto kopen voor een gunstige prijs. Onze vorige auto hadden wij al een aantal jaar en wij merkten dat er steeds vaker kleine problemen waren. Als een auto wat ouder wordt, dan moet je verschillende onderdelen vanwege onderhoud laten vervangen, of gaan er onderdelen stuk en dit kost veel geld. Wij moesten de auto het afgelopen jaar meerdere keren naar de garage brengen, daarom leek het ons beter om een andere auto te kopen. Mijn vrouw wilde het liefste een veilig auto en daarom besloten wij om naar Volvo occasions te zoeken. Dit merk maakt altijd zeer veilige auto’s en scoort altijd goed bij veiligheidstesten. Ik was eigenlijk niet van plan om een Volvo te kopen, maar nu wij een kind hebben en mijn vrouw zwanger is van de volgende, leek mij dit ook een goede keuze. Ik wilde graag Volvo occasions bekijken bij een dealer, zodat ik de prijzen kon vergelijken met een nieuwe auto. Ik weet dat een jonge occasion vaak al veel goedkoper is en je vaak een auto kunt kopen voor een goede prijs die slechts een jaar, of een paar jaar oud is en daarom nog nieuw aanvoelt.

  Een zeer groot aanbod aan Volvo occasions

  Online zocht ik naar dealers in de buurt die Volvo occasions aanbieden en vond al snel de website van Volvo Rutten. Dit bedrijf heeft een zeer groot aanbod aan occasions en verkoopt ook nieuwe auto’s. Op de website zagen wij al veel mooie auto’s die nog niet zo oud waren en voor een goede prijs te koop waren, daarom besloten wij om langs te gaan om de Volvo occasions te bekijken. Bij de dealer zagen wij verschillende leuke auto’s en eentje greep onze aandacht.

  Erg blij met onze nieuwe auto

  Wij konden de auto direct uitproberen voor een testrit en besloten daarna om de auto te kopen. Wij konden de auto voor een goede prijs kopen en de auto voelde nog als nieuw. Wij hebben de auto nu een paar weken en zijn erg blij met onze aankoop. Waarschijnlijk zullen wij de volgende keer weer langsgaan bij dit bedrijf om Volvo occasions te bekijken.

  • Dit bedrijf verkoopt zowel nieuwe, als gebruikte auto’s
  • Op hun website kan je de Volvo occasions van te voren bekijken
  • Wij konden de auto direct meenemen voor een testrit
  • De auto was te koop voor een zeer goede prijs
  • Wij zijn erg blij met onze nieuwe auto