Een goede MCSA cursus

  Een goede MCSA cursus

  Voor veel IT-professionals is de juiste opleiding heel belangrijk. Tegenwoordig kunnen veel jonge mensen goed overweg met een computer en kunnen ze ook zelf software ontwerpen of een systeem opzetten. Dit geeft echter nooit de goede basis die u door middel van een dergelijke opleiding krijgt. Met een MCSA cursus leert u veel van de systemen van Microsoft en kunt u hiermee in uw dagelijks werk veel voordeel opdoen. MCSA staat voor Microsoft Certified Solutions Associate. Dit is de basiscertificering die nodig is om met de programma’s van Microsoft te werken. De vernieuwde certificeringprogramma’s van Microsoft vereisen namelijk een basiskennis die met de MCSA cursus kan worden opgedaan. Het niveau dat u met deze cursus bereikt zorgt er voor dat uw vaardigheden en kennis up to date blijven en dat u met belangrijke platformen kunt blijven werken waar u in een IT omgeving veelvuldig mee te maken krijgt. Dit geldt niet alleen voor uw persoonlijke werkomgeving, maar ook voor het werken in de cloud. MCSA trainingen zijn vaak behoorlijk prijzig. Het is dan ook aan te raden om eerst goed te kijken naar een goedkope oplossing. Vaak zijn er subsidies beschikbaar waardoor cursussen goedkoper kunnen worden gegeven en daar profiteert u als cursist enorm van. U kunt grote kortingen krijgen wanneer u een opleiding of een cursus volgt waar subsidie voor beschikbaar is. Zo ook bij de MCSA cursus van Decisco. Met zowel korting als een mogelijkheid tot subsidie kunt u in totaal tot wel 70% besparen op de normale prijs. Hierbij is het echter wel van belang dat u op tijd de MCSA cursus boekt. Er is altijd maar een beperkt bedrag aan subsidie aanwezig en het zou natuurlijk zonde zijn als u net te laat bent en toch het volledige bedrag voor uw MCSA cursus moet betalen. Er zijn vaste data waarop de MCSA training of cursus moet zijn afgerond om in aanmerking te kunnen komen voor de subsidie. Verstandig dus om u zo snel mogelijk aan te melden.

  Verschillende mogelijkheden voor de MCSA cursus

  Een MCSA cursus is op verschillende gebieden te volgen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een volledige cursus voor Office 365 of een MCSA Windows 8.1 en 10 training. Bij deze cursussen weet u zeker dat u uiteindelijk goed op niveau weer aan het werk kan. Wanneer u een MCSA training gaat doen bij Decisco bent u niet alleen verzekerd van een geldig certificaat na afloop, maar krijgt u ook tijdens de lessen al verschillende voordelen:

  • Het cursusmateriaal is bij de prijs inbegrepen
  • Flexibele planning
  • Kwaliteitsgarantie en laagste prijs

  Ondanks de vele kortingen die al gegeven worden op de MCSA cursus krijgt u ook nog veel bij uw lessen inbegrepen. Het is echt een all inclusive cursus, waardoor u er zeker van kunt zijn dat er geen onverwachte kosten meer bij zullen komen. Voor bijvoorbeeld het lesmateriaal en de boeken hoeft niet extra betaald te worden en ook de proefexamens en examens vallen onder het cursusgeld. Bij alle 15 klassikale lessen van de MCSA training is de lunch en de koffie en thee inbegrepen. Naast de zekerheid van geen extra kosten is uiteraard het behalen van het certificaat het belangrijkste. Bij Decisco bent u verzekerd van het behalen van het MCSA. Er wordt zelfs een garantie gegeven van slagen en mocht dit bij u onverhoopt toch niet lukken, dan kunt u de training waar het om gaat opnieuw volgen. Elke MCSA cursus bestaat uit een vast aantal van 15 lesdagen die klassikaal worden gegeven. De professionele docenten zorgen hiermee voor een goede leeromgeving waardoor u het optimale uit de cursus kunt halen. Het is namelijk van belang dat u al uw vragen kunt stellen. Het lesgeven is niet alleen praktijkgericht, maar ook interactief. Van de cursisten wordt dus een bijdrage verwacht, het meedoen in de les zorgt voor het beter kunnen begrijpen van de lesstof. Het blijft daarnaast altijd goed om enige tijd te investeren in zelfstudie.

  Meteen inschrijven voor de training

  Bij een MCSA training krijgt u dus vele voordelen. Het belangrijkste is uiteraard de kennis van de systemen die u opdoet. Met deze uitstekende basis kunt u alle kanten op. Wanneer u nog niet helemaal zeker bent van de juiste keuze is het verstandig om eerst een proefles te volgen. Deze les kan gemakkelijk via het digitale formulier worden aangevraagd. Ook informatie over een offerte of een adviesgesprek behoren tot de mogelijkheden om tot de beste keuze te kunnen komen. U kunt zich dan ook meteen inschrijven voor de volledige cursus. Naast deze vele voordelen is ook de flexibele planning bij de trainingen heel goed. Hierdoor kan iedereen met een drukke baan toch de juiste opleiding volgen. U kunt zelf de lesdagen invullen en het opleidingstraject van uw keuze samenstellen. Ook is het mogelijk om de dag- met de avondopleiding te combineren. Wanneer u uw hele programma heeft samengesteld is het wel zo fijn om zeker te kunnen weten dat de lessen ook door zullen gaan zoals gepland. Doordat er bij deze cursussen gewerkt wordt met professionele docenten die vast zijn aangesteld om de trainingen te geven, kunt u er voor bijna 100% van uitgaan dat de lessen doorgaan op de geplande data. Veel voordelen dus bij het doen van de opleiding van uw keus. Microsoft Certified Solutions Associate vormt een perfecte basis waar u nog heel lang plezier van zult hebben.