Een schilderij kopen in Rotterdam om het huis op te leuken

  Een schilderij kopen in Rotterdam om het huis op te leuken

  Mijn vrouw en ik zijn groot liefhebbers van kunst. We bezoeken veel musea en hebben kunst gezien over heel de wereld. Kunst is een uiting van creativiteit, maar gaat vaak veel verder dan dat. Mijn vrouw is fan van veel van de grote schilders en beeldhouwers, waar mijn persoonlijke voorkeur meer ligt bij schrijvers. Gelukkig hebben we een brede interesse, wat concreet betekent dat we het vaak over kunst en de betekenis van kunst kunnen hebben samen. Onlangs gaf mijn vrouw aan dat zij graag zelf kunst in huis wilde hebben. Om het huis een beetje op te leuken, maar ook om ervoor te zorgen dat gasten direct kunnen zien waar onze interesse ligt. Echte kunst is echter niet goedkoop en een schilderij kopen in Rotterdam kan ook al niet op elke straathoek. Aangezien we echter vijftien jaar getrouwd zijn en daar nog een feest voor zouden geven, was dit het uitgelezen moment voor een schilderij kopen in Rotterdam. Wat is nou beter als een geschenk voor een jubileum? Een schilderij dat helemaal in de smaak valt en dat gewoon lange tijd kan blijven hangen, dat was wat ik wilde bij een schilderij kopen in Rotterdam.

  Een schilderij kopen in Rotterdam, makkelijk en snel

  Het is natuurlijk niet makkelijk om direct de goede aanbieder te vinden. Ik kan wel zeggen dat de prijs geen probleem was, maar zo werkt het niet. Je wilt niet duizenden euro’s neerleggen voor iets dat het net niet is. Ook wil je niet een paar euro betalen en dan een printje aan de muur moeten hangen, want dat is minstens zo fout. Gelukkig kwam ik al snel uit bij Nesse Art, waar een schilderij kopen in Rotterdam snel en gemakkelijk geregeld is. Goede kwaliteit en prima prijzen. Binnen de kortste keren had ik op nessart.nl de kunstwerken gevonden onder het tabblad ‘inspiratie’ die ik zelf interessant vond. Ik maakte een selectie en vertelde mijn vrouw dat ik een schilderij kopen in Rotterdam overwoog voor het jubileum, maar dat zij de uiteindelijke keuze moest maken omdat het meer voor haar was dan voor mijzelf. Ze vond het idee geweldig en wilde direct kiezen zodat een schilderij kopen in Rotterdam ook daadwerkelijk zou gebeuren. Ze kent me langer dan vandaag immers. Ze maakte direct een keuze aan de hand van:

  • De kleuren;
  • De afmetingen;
  • De betekenis.

  Ze vond drie werken in mijn selectie die zij interessant vond. We maakten een afspraak voor het schilderij kopen in Rotterdam en binnen een week hadden we het schilderij aan de muur hangen. Kijk, daar word ik nou blij van – en mijn vrouw nog een stukje meer.

  Kunst in huis

  We houden van kunst in huis, maar het is wel een vak apart moet ik zeggen. We hebben namelijk inmiddels vaker gekozen voor een schilderij kopen in Rotterdam via dezelfde aanbieder en dan merk je toch dat niet alle schilderijen in dezelfde ruimte gecombineerd kunnen worden. Het is een kwestie van passen en meten en kijken welke werken precies bij elkaar passen. Toch houden we de kunst graag in huis. Het zorgt voor net wat meer uitstraling, geeft een persoonlijk tintje en zorgt toch voor een bepaald gevoel van status. Ook vinden we het belangrijk dat de kunstenaars en artiesten van tegenwoordig een hart onder de riem gestoken krijgen, want zo gemakkelijk is het niet meer om van de kunst rond te komen. Overweeg daarom ook eens om kunst in huis te halen en let goed op de kleuren en afmetingen zodat het goed in jouw huis past.