Erotische tekeningen online verkopen

  Erotische tekeningen online verkopen

  • Geplaatst op: 27 oktober 2016 in Erotiek

  boxmarkt - erotische tekeningenTegenwoordig zijn de erotische tekeningen weer helemaal hip. U kunt deze dan ook gemakkelijk online verkopen. Veel mensen zijn geïnteresseerd in deze tekeningen. Al eeuwen lang worden er erotische tekeningen gemaakt door kunstenaars. Wanneer u zelf veel van deze tekeningen in huis heeft en er graag geld voor wilt krijgen, is het goed om te weten dat u ze makkelijk kunt verkopen via Boxmarkt.nl. Deze website krijgt dagelijks veel bezoekers die op zoek zijn naar mooie kunstvoorwerpen of erotische tekeningen. Er is zelfs een speciale categorie voor opgericht waar u ook uw tekeningen kwijt kunt. Wanneer u graag wilt gaan verkopen is het van belang dat u eerst even een account aanmaakt. Hier kunt u uw gegevens invullen. Vergeet ook zeker uw rekeningnummer niet, zodat u snel betaald kunt worden zodra de koop is gesloten. Bij Boxmarkt.nl verkopen is heel voordelig:

  • Snel uw erotische tekeningen toevoegen
  • U kunt meteen een box bestellen om alle artikelen in op te sturen
  • De ontvangen artikelen worden meteen op de website geplaatst

  Door de snelle gang van zaken is het heel makkelijk om snel te verkopen. Het is voor u als verkoper dan even afwachten wat er gaat gebeuren. In de meeste gevallen kunt u zonder moeite een koop sluiten. Een percentage van het bedrag gaat uiteraard naar Boxmarkt, omdat zij bemiddelen bij de koop. U kunt echter zelf de prijs bepalen door een formulier in te vullen die u bij de box geleverd krijgt. Hierop geeft u niet alleen de prijzen aan, maar ook een korte beschrijving van hetgeen u wilt verkopen. Hoe beter de beschrijving, hoe meer vertrouwen kopers hebben in de erotische tekeningen die u te koop aanbiedt. Het moet natuurlijk niet zo zijn dat u een kunstenaar gaat noemen die de werken niet getekend heeft. Daarom is het belangrijk dat u zelf ook even zoekt naar een handtekening. Overal op internet kunt u onderzoek doen naar de handtekening van een kunstenaar. Wanneer u met zekerheid kunt vermelden dat de tekening ook echt door een goede kunstenaar gemaakt is, heeft u veel meer kans dat het werk voor veel geld verkocht kan worden. Dat is zowel voor u als voor Boxmarkt voordelig.

  Snel erotische tekeningen op de website plaatsen

  Iedereen die een account heeft aangemaakt en een box vol kunst naar Boxmarkt heeft gestuurd, kan verwachten dat er snel een overzicht van alle kunstwerken online wordt gezet. Hierdoor heeft u zelf geen omkijken meer naar de verkoop. Alles wordt snel voor u geregeld. Zodra er iets is verkocht wordt uw online portemonnee gevuld en u kunt zelf bepalen wanneer u het geld op uw rekening wilt krijgen. U kunt al snel een mooie winst krijgen. Door van te voren een degelijke waardebepaling te doen kunt u gemakkelijk het beoogde bedrag binnenslepen. De mooiste erotische tekeningen kunnen dus snel worden verkocht. Veel mensen hebben interesse in erotische tekeningen. Ze zullen dan in de meeste gevallen ook veel sneller verkocht worden dan u misschien denkt. Wanneer u eenmaal een account heeft kunt u natuurlijk nog veel meer erotische tekeningen verkopen op deze manier.

  In goede staat

  Het is belangrijk dat de erotische tekeningen die u ter verkoop aanbiedt in goede staat zijn. Van te voren wordt alles bekeken en erotische tekeningen die er slecht uitzien worden niet op de website geplaatst. Ook moeten de tekeningen natuurlijk uw eigendom zijn. Het is niet zo dat u gestolen goederen kunt aanbieden, daar wordt streng op gecontroleerd. Heeft u nog vragen over de verkoop van de tekeningen? Dan kunt u meteen contact opnemen.