Fijne tepelklemmen voor een spannend spel

  Fijne tepelklemmen voor een spannend spel

  • Geplaatst op: 14 december 2018 in Erotiek

  Fijne tepelklemmen voor een spannend spelIk houd er wel van om een kinky spel te spelen in de slaapkamer. Ik heb al diverse speeltjes en geniet er altijd van wanneer ik met een date grenzen kan verkennen. Ik heb zelf een voorliefde voor latex kleding en houd ervan om in het spel te domineren. Wat ik nog niet had in mijn collectie waren tepelklemmen en ik ben toen op naar mooie tepelklemmen op zoek gegaan op www.wilads.nl, mijn favoriete webshop voor seksueel getint speelgoed. Ik kom wel vaker bij Wilads, vanwege:

  • Het brede assortiment
  • De hoge kwaliteit
  • De scherpe prijs
  • De goede service
  • De snelle levering

  Daarnaast wordt alles ook altijd heel discreet verpakt en geleverd. Wat ik zo opwindend vind is namelijk dat niemand achter mij zou zoeken dat ik deze kinky kant in mij heb. Ik hoef mensen niet persé te choqueren en openlijk mijn voorkeuren aan de buitenwereld te tonen. Maar wanneer ik in mijn eigen huis ben wil ik mij wel kunnen uitleven en seksuele experimenten zou je daarbij als een hobby kunnen beschouwen.

  Met tepelklemmen grenzen opzoeken

  Waar ik van houd is het opzoeken van grenzen bij mijn seksuele partners. Het is niet zo dat ik veel wisselende partners heb. Ik geniet  er meer van wanneer ik kan spelen met iemand die ik vertrouw en die, net als ik, op verkenningstocht wil gaan. Dit is ook de reden waarom ik de tepelklemmen heb gekocht bij Wilads. Ik heb twee soorten tepelklemmen gekocht. Een set tepelklemmen die te bevestigen zijn aan een halsband, en waarmee mijn bedpartner als het ware aan de ketting ligt aan zijn eigen tepels. De andere tepelklemmen zijn geschikt om gewichtjes aan te hangen. Wat ik hier zo spannend en opwindend aan vind is dat ik bij mijn partner bepaal hoe de grenzen verkend worden en wanneer. Juist door heel geleidelijk het gewicht aan de tepelklemmen op te voeren, test je de grens tot waar je kunt gaan. Je kunt het ook als een soort van training beschouwen. Juist door heel geleidelijk het gewicht aan de tepelklemmen op te voeren leer je iemand om meer te kunnen verdragen en juist binnen het spel in de slaapkamer is dat een kwestie van vertrouwen. Ik vind het dan heel spannend wanneer de handen van mijn partner achter zijn rug gebonden zijn en ik de controle heb. Het is spannend en opwindend en gek genoeg ook heel leerzaam, omdat je op deze manier elkaar en jezelf op een heel andere manier leert kennen.

  Het kopen van speeltjes Wilads

  Zoals gezegd heb ik de tepelklemmen, net als mijn andere speeltjes, bij Wilads gekocht. Deze webshop staat bij mij met stip op nummer één. Het is een geweldige webshop waar niet alleen zeer vel producten verkrijgbaar zijn, maar van de verschillende producten zijn er ook nog eens heel veel variaties te verkrijgen. Alleen al in het geval van de tepelklemmen heb ik echt mijn ogen uitgekeken. Van elke soort klem stond beschreven wat de mogelijkheden waren en dankzij de gedetailleerde afbeeldingen kun je gelijk goed zien wat voor soort product je koopt. De producten die Wilads verkoopt zijn altijd geselecteerd op kwaliteit en plezier. Het is alsof je bij een speciaalzaak de beste artikelen koopt voor het spel in de slaapkamer en dat maakt deze winkel juist zo geweldig. Daarnaast zijn alle artikelen heel scherp geprijsd. Ik heb wel eens rondgekeken naar andere leveranciers en ik blijf bij Wilads terugkomen, omdat ik hier toch de beste producten kan kopen. Dat ik het ook nog eens snel in huis heb vind ik een heel groot bijkomend voordeel. Ik wil natuurlijk mijn nieuwste speeltjes zo snel mogelijk kunnen testen.

  Lees meer…