Geniet met de Europe magic wand

  Geniet met de Europe magic wand

  • Geplaatst op: 3 januari 2017 in Erotiek

  Wilt u eens iets anders proberen dan die standaard dildo’s of vibrators? Wist u dat er ook hele andere speeltjes bestaan om u mee te verwennen! Kijkt u maar eens op hotstuff.nl. De Europe magic wand zal zeker in het oog springen als u een vrouw bent. Want de Europe magic wand is een prachtig voorbeeld van een alternatieve stimulator. De Europe magic wand is niet een voorwerp dat wordt ingebracht. U houdt het namelijk tegen uw clitoris of die van uw partner en dankzij de trillingen en ronddraaiende bewegingen van de kop van de Europe magic wand krijgt u een geweldig orgasme. Het stimuleert de clitoris continu en het is aan u om te bepalen hoe lang u er over wilt doen. Het bevat namelijk meerdere standen zodat u de clitorale massage kunt opvoeren als u dat wenst. Wellicht bent u bekend met de populaire hitserie “Seks and the City”, daarin wordt de Europe magic wand uitvoerig besproken. Wellicht is het leuk om daar wat clips over te bekijken op YouTube voordat u een keuze maakt. Zo zijn er diverse stimulators naast de Europe magic wand zoals de Lovense, Fleshlight en Hot Octopuss. Uiteraard verkopen we al deze merken en producten zodat er voor ieder wat wils te vinden is.

  De Europe magic wand zal u in een andere dimensie brengen

  Er zijn twee opzetstukken verkrijgbaar voor de Europe magic wand. U krijgt natuurlijk de originele kop bijgeleverd en die bestaat uit een gladde ronde kop. Wilt u liever wat meer variatie? Bestel er dan direct de Genia opzetkop voor de Europe magic wand bij. Deze is niet alleen rond, het heeft mee reliëf in de vorm van puntjes en hoekjes. Zo kunt u fijn afwisselen en is er op elk gewenst moment een handig speeltje in de buurt als u even lekker wilt klaarkomen. En dat is niets om u voor te schamen. Iedereen heeft weleens de behoefte aan seks. Helaas heeft niet iedereen partner. Terwijl u er wel stoom mee kunt afblazen. Het werkt zelfs stress verlagend. En waarom zou u er dan niet een hulpstuk bij gebruiken? Op de website vindt u een uitgebreide uitleg over de werking van de Europe magic wand en tevens vindt u er de prijs en technische gegevens. Log in op uw account  of maak een gratis account aan en zet de Europe magic wand op uw digitale verlanglijstje. Hebt u een keuze kunnen maken? Betaal dan direct via PayPal, iDEAL of uw credit card. Dan hebt u dit speeltje vanavond of morgen al in huis.

  Kijkt u ook eens bij onze andere sekspeeltjes en accessoires

  Niet alleen deze zogenaamde wand en andere stimulators kunt u hier vinden. We verkopen namelijk ook onder andere:

  • Allerlei accessoires zoals glijmiddel, voorbehoedsmiddelen en massageoliën.
  • Maar ook tuigjes en objecten voor het sadomasochisme.
  • Liever anale speeltjes zoals buttplugs in huis halen? Kijk ook in dat geval op hotstuff.nl naar het actuele aanbod.

  Natuurlijk versturen we alle producten discreet op zodat niemand behalve uzelf weet wat er in zit. Durft u het aan om onze producten in het echt te komen bekijken in onze winkel in Amsterdam? De winkel is dagelijks geopend van 10 tot 10. Hopelijk zien we u daar eens verschijnen. Hebt u verder nog vragen over onze producten of over online bestellen? Dan weet u ons hopelijk te vinden via de mail of de telefoon. Geef het eens een kans en trakteer uzelf of uw partner op een heerlijk speeltje. Het zal uw seksleven aangenaam veranderen, zeker als u hier eens wat variatie in aanbrengt. Lees meer..