Goedkope fiets accu reparatie

  Goedkope fiets accu reparatie

  Mijn vrouw en ik hebben al geruime tijd fietsen met trapondersteuning. We genieten daar erg van! Waar we voorheen amper nog de deur uitgingen, zitten we tegenwoordig al snel 3 keer per week op de fiets. Aan het eind van afgelopen zomer merkte ik echter dat mijn fiets steeds zwaarder begon te trappen, terwijl mijn vrouw nergens last van had. Het probleem? De accu van mijn fiets liep aan zijn eind en begon dus minder te presteren. Ik heb toen wat onderzoek gedaan en kwam tot de conclusie dat ik twee keuzes had. Ik kon een nieuwe accu aanschaffen, of mijn oude accu laten herstellen (fiets accu reparatie). Ik zou het proces dat ik heb doorgemaakt graag uit de doeken willen doen, zodat anderen hier ook baat van hebben:

  • Onderzoek naar een nieuwe accu
  • Voordelen van fiets accu reparatie
  • De juiste aanbieder

  Eerst ging ik op zoek naar een nieuwe accu, maar kwam vrijwel meteen tot de conclusie dat me dat te veel geld ging kosten. De accu van een fiets met trapondersteuning is op een specialistische manier in elkaar gezet, dus kost een nieuw exemplaar al gauw honderden euro’s. Ik was niet bereid om dat bedrag te investeren, zeker omdat ik niet wist hoe vaak dat in de toekomst nog zou moeten gebeuren. Ik richtte mijn aandacht daarom op fiets accu reparatie. Bij fiets accu reparatie wordt de oude accu volledig hersteld, zodat deze weer naar behoren werkt. Omdat je geen nieuw product aanschaft, blijven de kosten binnen de perken. Bovendien hoef je niet te wachten op een levering uit het buitenland. Je wordt in de regel snel en vakkundig geholpen. Ik ging daarom op zoek naar een professionele aanbieder bij ons in de buurt.

  Fiets accu reparatie: geen omkijken naar

  Na een korte speurtocht kwam ik terecht op Accureviseren.nl. Deze reparateur in Meppel had meer dan 6 jaar ervaring en klonk dus erg betrouwbaar. Ik vond het bovendien erg fijn dat dit bedrijf ieder type accu accepteert, van vrijwel alle bekende merken. Ik wist dus zeker dat zij de fiets accu reparatie naar behoren zouden uitvoeren. Ik nam contact op voor een afspraak en was toen aangenaam verrast. Ik werd vriendelijk geholpen, maar er werd ook verteld dat ik enkel de accu hoefde op te sturen. De fiets zelf mocht dus thuisblijven. Dat was voor mij erg prettig, omdat het me simpelweg minder tijd kostte. Ik heb mijn accu opgestuurd en heb het systeem zijn werk laten doen. Ik had hier echt geen omkijken naar! Binnen no time werd ik gebeld dat de fiets accu reparatie succesvol was afgerond en dat hij weer opgestuurd zou worden. Ik kreeg bovendien één jaar garantie op de reparatie, dus ik kon gerust bellen als zich nog problemen voordeden. Nadat ik de accu weer had geplaatst merkte ik dat de problemen verholpen waren. Het fietsen ging weer als vanouds en ik kon mijn vrouw weer eenvoudig bijbenen. Ik kan een fiets accu reparatie bij bovenstaand bedrijf daarom zeker aanbevelen: je betaalt een schappelijke prijs en wordt uitstekend geholpen.

  Eerst grondig onderzoek

  Toen ik mijn accu naar de zaak opstuurde, was het nog onduidelijk wat het specifieke probleem was. Er werd daarom eerst een grondig onderzoek uitgevoerd. Daarin werd achterhaald of het probleem inderdaad in de accu zit en zo ja, waar de schade zich dan bevond. Vertrouw je de accu niet helemaal? Laat hem dan gerust testen door Accureviseren.nl. Is alles wel in orde, dan betaal je enkel de onderzoekskosten. Ga snel naar bovenstaande site voor meer informatie over de werkwijze.