Hebt u last van liefdesverdriet? We helpen u hier graag vanaf!

  Hebt u last van liefdesverdriet? We helpen u hier graag vanaf!

  Het is zeker geen pretje om last te hebben van liefdesverdriet. En dat is een understatement! Relatiecoach Michelle kan u helpen om over uw liefdesverdriet heen te komen. Iedereen heeft weleens een moeilijk moment in zijn of haar leven. Voor velen is dat liefdesverdriet. En eigenlijk is dat een relatief milde aandoening. Toch gebruiken we wel met klem deze term want het is niet iets waar u licht over na moet denken. Zo is het zelfs een feit dat u lichamelijke klachten kunt krijgen van liefdesverdriet. Uw hart kan  letterlijk pijn doen en het kan u naast een hoop verdriet erg veel stress geven. Hoe moet u verder met uw leven als u zolang met een ander hebt geleefd? Was u zelfs getrouwd en is er sprake van een scheiding ook al wilt u dat helemaal niet omdat u nog steeds erg veel van de ander houdt? Of zijn er andere redenen waardoor de relatie niet meer lekker liep en het tijd is om het uit te maken? Dan ligt liefdesverdriet op de loer en dit kan uw leven tijdelijk tot een hel maken. Sommige mensen hebben er nauwelijks moeite mee. Dan huilen of rouwen ze een paar dagen en kunnen ze vervolgens door met hun leven. Maar er zijn ook gevoeligere mensen, en dat zijn er meer dan u denkt, die het moeilijker vinden om liefdesverdriet te verkroppen. Voor die mensen hoopt relatiecoach Michelle iets te kunnen betekenen. Aan haar zal het niet liggen, kijkt u maar eens op haar website naar de vele succesverhalen van mensen die met haar in gesprek zin geweest. De naam van de site is: liefdesverdiet.nl, eenvoudiger kunnen we het niet maken. Mocht u het toch vergeten, typ dan “liefdesverdriet” in op de zoekbalk van uw zoekmachine en u zult snel bij ons uitkomen. Herkent u dit soort problematiek? Komt u in de ochtend moeilijk uw bed uit? Wordt u bij de kleinste herinnering aan uw voormalige partner intens verdrietig en lijdt u in het dagelijks leven enorm onder dit soort liefdesverdriet? Neem dan na het lezen van deze tekst direct contact met haar op. U vindt op de website diverse vormen van contact:

  • Zo kunt u haar opbellen
  • Een e-mail sturen
  • Of het online formulier invullen en aangeven wat voor liefdesverdriet u precies hebt en wat voor steun u zoekt. Ze doet er alles aan om u zo spoedig mogelijk te woord te staan.

  Liefdesverdriet kan u lichamelijke pijn bezorgen!

  Wat heeft het voor nut om op deze manier door te gaan met uw leven als u dagelijks lijdt? Dan kunt u nooit voor de volle honderd procent leven en dat is zonde want het leven duurt korter dan u denkt. Maak er iets moois van en probeer om snel uw liefdesverdriet of ander leed te verwerken. Het is helemaal niet erg dat u daar hulp bij nodig hebt. U bent absoluut niet de enige. Uw familie en vrienden kunnen u wel steunen, maar het is moeilijk om iemand te helpen met liefdesverdriet. Enkel een luisterend oor kunt u bieden en natuurlijk kunt u met veel goedbedoeld advies komen aanzetten. Soms is dat genoeg voor naasten met liefdesverdriet, voor anderen is het verstandig om professionele hulp te zoeken. Wist u dat er mensen zijn die maanden, sterker nog: jarenlang rondlopen met liefdesverdriet? Misschien bent u zelf wel iemand die dat herkent. Hoe kunt u zich dan ooit overgeven aan een nieuwe relatie? Het is een groot cliché maar er zwemmen meer vissen in de zee dan u denkt. U zult ze nauwelijks zien als u erge liefdesverdriet hebt. En dat is zonde want wie weet mist u daardoor de kans op een betere relatie met iemand die beter bij u past dan de voorgaande. Toch kan het zo zijn dat u niet een nieuwe partner wilt maar uw huidige relatie graag wilt versterken. Ook dan kan deze coach u heel wat handige tips geven. Ze gaat graag met u beiden in gesprek. Ze heeft al meer dan 1400 koppels in Nederland geholpen en velen hebben nog altijd een sterke relatie. Klinkt u dat als muziek in uw oren? Maakt u op dit moment erg veel ruzie en hangt uw relatie aan een zijden draadje? Houden jullie ondanks alles toch nog wel erg veel van elkaar en wilt u het daarom nog eens proberen? Schroom dan niet langer maar maak snel een afspraak met deze uitstekende relatiecoach. U gaat daar absoluut geen spijt van krijgen.

  Vergeet de ander of geef het nog een kans

  Er zijn meerdere dingen die u kunt doen als het uit is of slecht gaat. Natuurlijk moet u iets aan uw liefdesverdriet doen als u merkt dat uw leven er behoorlijk onder lijdt. Gaat het slecht met uw relatie dan kunt u daarvoor in therapie gaan. Wilt u graag uw ex juist terugwinnen, bedenk dan of dit de moeite waard is. Ook hiervoor kunt u tips en advies krijgen van relatiecoach Michelle. Er zijn namelijk zeker gevallen waarbij dat een goede oplossing is. Op de website ziet u een stappenplan met 7 handige tips die u vast kunt uitproberen. Voor veel mensen is het een prettig steuntje in de rug en kunnen ze aan de hand van deze informatie hun liefdesverdriet verwerken. Bekijkt u ook wat instructiefilmpjes. Blijft u toch in de put zitten, dan neemt u natuurlijk direct contact met haar op.