Heeft u al eens naar een ghostwriter voor een scriptie gezocht?

  Heeft u al eens naar een ghostwriter voor een scriptie gezocht?

  • Geplaatst op: 14 oktober 2019 in Nieuws

  Binnenkort moet ik mijn scriptie inleveren en dat is een groot probleem. Ik heb nog maar heel weinig aan mijn scriptie gedaan omdat ik heel slecht ben in het schrijven van teksten. Ik loop altijd vast en daarom heb ik naar een ghostwriter voor mijn scriptie gezocht. Ik wilde graag met iemand werken die veel ervaring had met het schrijven van teksten. Ik heb toen gehoord dat een studiegenoot van mij ook een ghostwriter voor haar scriptie gezocht had en dat was haar heel goed bevallen. Zij vertelde mij dat ik een keer moest kijken op de site van stijlfiguurtekstbureau.nl. Wanneer je de mensen van deze site inschakelt om naar je scriptie te kijken, weet je zeker dat je een goede tekst krijgt omdat de mensen van deze site heel veel ervaring hebben met het begeleiden van mensen zoals ik. Ik heb daarom op deze site naar een ghostwriter voor mijn scriptie gezocht. Ik heb toen gezien dat hier mensen aan het werk zijn die dezelfde studie gedaan hebben als ik en daarom leek het mij een goede stap dat ik via deze site naar een ghostwriter voor mijn scriptie gezocht heb. Ik heb een mailtje gestuurd naar dit bedrijf en ik heb hen uitgelegd wat ik moest schrijven, wat mijn problemen waren en waarom ik via stijlfiguurtekstbureau.nl een ghostwriter voor mijn scriptie gezocht heb. Ik kreeg meteen een mailtje terug met daarin de boodschap dat zij mij graag wilden helpen. Ik heb daarom meteen mijn eerste versie van mijn scriptie doorgestuurd en ik kreeg toen meteen heel goed commentaar. Ik kreeg te horen dat ik aan mijn structuur moest gaan werken omdat mijn tekst op dat moment nog geen duidelijke opbouw had. Ik was meteen blij dat ik naar een ghostwriter voor mijn scriptie gezocht had omdat ik nu duidelijke punten kreeg waaraan ik kon gaan werken.

  Ik ben blij dat ik een ghostwriter voor mijn scriptie gezocht heb

  Ik heb mijn scriptie meerdere keren opgestuurd en ik kreeg steeds weer heel goed commentaar. Zo kreeg ik bijvoorbeeld te horen dat:

  • Mijn tekst voorzien moest worden van een betere vraagstelling om de structuur strakker te krijgen
  • Ik steeds weer dezelfde grammaticale fouten maakte
  • Ik soms ‘wij vinden’ schreef en soms ‘ik vind’ en dat ik daar dus consequent in moest zijn
  • Ik moest letten op de spatiefouten 
  • Ik wel wat minder herhaling kon gebruiken 

  Ik vond deze adviezen heel erg goed omdat ik mij niet bewust was van de manier waarop ik schreef. Ik heb een tussentijdse versie ingeleverd bij mijn begeleider, en hij was heel tevreden over het werk dat ik inleverde. Dat stimuleerde mij om weer door te gaan. 

  Mijn scriptie werd beoordeeld met een 8

  Ik ben inmiddels afgestudeerd en dat was nooit gelukt als ik geen ghostwriter voor mijn scriptie gezocht had. Ik heb heel veel aan de hulp van stijlfiguurtekstbureau.nl gehad. De commentaren waren altijd heel erg goed, de communicatie met dit bedrijf ging altijd heel erg soepel en de tarieven van dit bedrijf waren ook zeer scherp. Ik heb al meerdere medestudenten dit bedrijf aangeraden en zij zijn dezelfde mening toegedaan.