Heeft u een goed boekhoudkantoor in Hengelo nodig?

  Heeft u een goed boekhoudkantoor in Hengelo nodig?

  Toen ik afgelopen jaar mijn inkomstenbelasting moest gaan regelen, kon ik niet langer meer ontkennen dat ik een rommeltje had gemaakt van mijn boekhouding. Ik vind het namelijk vreselijk werk om de administratie bij te houden, maar daarmee heb ik mijzelf behoorlijk in de vingers gesneden. Ik moest namelijk heel veel meer betalen dan normaal simpelweg omdat er heel veel gegevens ontbraken waarmee ik kon aantonen dat ik iets wel of niet had betaald. Ik heb daarom ook besloten dat ik niet langer meer zelf mijn boekhouding wilde gaan doen, maar dat ik met een boekhoudkantoor in Hengelo wilde gaan samenwerken. Ik woon namelijk in Hengelo en als ik hier een goed boekhoudkantoor in Hengelo zou kunnen vinden, zou ik daar heel erg veel aan kunnen hebben. Ik ben daarom gaan kijken naar de mogelijkheden om ergens een goed boekhoudkantoor in Hengelo te vinden en ik ben daarom eens even in mijn omgeving gaan vragen naar informatie. Ik wist namelijk dat meerdere van mijn vrienden ook met een boekhoudkantoor in Hengelo waren gaan samenwerken en het was dus nu aan mij om te achterhalen hoe ik aan de gegevens van dit boekhoudkantoor in Hengelo kon komen. Ik heb meerdere mensen gevraagd en allemaal vertelden zij mij dat ik een keer op de site van beersengrandiek.nl moest gaan kijken. Dit is namelijk een heel goed boekhoudkantoor in Hengelo en als je dus op zoek bent naar een boekhoudkantoor in Hengelo, dan kun je het beste een keer met deze mensen gaan praten. Ik ben daarom gaan kijken wat zij allemaal op hun site hadden geschreven en ik moet u zeggen dat ik onder de indruk was van alles wat ik hier heb gevonden. Ik vond het heel fijn om te lenze wat dit boekhoudkantoor in Hengelo allemaal voor mij zou kunnen doen en het was mij ook meteen duidelijk dat ik graag met deze mensen wilde werken. Ik heb daarom ook meteen even een telefoontje gepleegd om te horen of dit boekhoudkantoor in Hengelo nog ruimte had voor nieuwe cliënten. Dat hadden zij en zo kon het gebeuren dat ik al heel snel een keer langs mocht komen om mijn boekhouding te laten zien. 

  Dit boekhoudkantoor in Hengelo heeft mij heel goed geholpen 

  Toen ik de eerste keer naar dit boekhoudkantoor in Hengelo ging, was dat natuurlijk wel een beetje gênant omdat ik een rommeltje had gemaakt van mijn administratie. Gelukkig zijn ze bij dit boekhoudkantoor in Hengelo wel wat gewend en ze zijn meteen voor mij aan de slag gegaan om iets aan mijn administratie te doen. Dat was heel fijn om te merken en ik ben dan ook blij dat ik met Beersen & Grandiek in zee ben gegaan. 

  Mijn administratie is nu altijd in orde

  Sinds ik met dit kantoor werk, hoef ik niet meer bang te zijn dat mijn administratie niet meer klopt. Het is namelijk zo dat:

  • Mijn boekhouding nu wordt gedaan door een expert
  • Ik altijd met vragen bij hen terecht kan 
  • Ik voor een heel goede prijs wordt geholpen 

  Meer weten? Kijk dan even op beersengrandiek.nl. 

  Lees meer…