Het grote voordeel van een social hotspot

  Het grote voordeel van een social hotspot

  Als u als organisatie graag zou willen investeren in een internetverbinding voor gasten die u komen bezoeken, dan is het goed dat wij u even treffen. Wij hebben namelijk erg goed nieuws voor u in de vorm van een social hotspot. Nu zult u zich misschien afvragen wat dit eigenlijk inhoudt. Wij maken daarom graag van de gelegenheid gebruik om u iets meer te vertellen over een social hotspot. Deze tekst is speciaal voor u bedoeld als u hier interesse in hebt. Lees dus gerust even verder in de volgende alinea’s als u geïnteresseerd bent in dit onderwerp. Een social hotspot lijkt erg veel op een Wi-Fi-hotspot die openbaar toegankelijk is. Maar het grote verschil is dat u de verbinding niet openbaar hoeft te maken, waardoor deze toegankelijk zou zijn voor iedereen die er maar gebruik van zou willen maken. Want op deze manier bent u vaak een stuk vatbaarder voor virussen. Een social hotspot, het woord zegt het al, gaat over het delen van de internetverbinding met een bepaalde groep mensen: uw gasten. De behoefte aan internet is in de laatste jaren steeds groter geworden. Voor veel mensen is het al een basisbehoefte. En alleen daarom al is het zeker aan te raden om hierin te investeren, omdat u anders wel eens bezoekers af zou kunnen stoten. Zij willen, terwijl zij bij u verblijven, graag doorgaan met het versturen en ontvangen van berichten. Ook kan het voorkomen dat zij nog even iets willen opzoeken op het wereldwijde web. En in dat geval is het ideaal om een social hotspot te hebben, waar uw bezoekers kosteloos gebruik van kunnen maken. Dit zal zeker gewaardeerd worden! Eigenlijk kunt u al niet meer achterblijven op dit gebied, omdat mensen anders ergens anders heen zullen gaan, naar een plek waar ze wel kunnen internetten. En dit wilt u natuurlijk niet hebben. In dit geval kunt u zich het beste wenden tot de firma Datamirage, waar u te allen tijde terecht kunt als u wilt investeren in een social hotspot. Wij hebben al vele organisaties en bedrijven uit het gehele land uit de brand geholpen door te zorgen voor goede Wi-Fi oplossingen, waar u echt wat aan hebt. Twijfel daarom niet langer en neem vandaag nog contact met ons op!

  Wij kunnen voor u een social hotspot installeren

  Wilt u ook niet dat uw bezoekers afhaken doordat u ze geen internetverbinding aan kunt bieden? Dit kan nu verleden tijd zijn. U hoeft geen klanten meer mis te lopen al u er nu voor kiest om te investeren in een zogeheten social hotspot. En het leuke is, hier hoeft helemaal niet veel voor te gebeuren. Het is echt niet moeilijk. Datamirage staat te allen tijde voor u klaar om u hiermee van dienst te zijn. Al vele klanten uit het gehele land gingen u voor in hun keuze voor DM. En dat is niet voor niets! Zij waarderen de vakkundigheid waarmee wij te werk gaan en maken dankbaar gebruik van onze goede services. Kiezen voor een social hotspot brengt vele voordelen met zich mee, zoals u in de vorige alinea al hebt kunnen lezen. Aarzel daarom niet langer en breng vandaag nog een bezoekje aan onze site, om erachter te komen wat wij zoal voor u kunnen betekenen door een social hotspot voor u te installeren. Wij hebben hier veel ervaring mee. En daar profiteert u van! Kiezen voor een social hotspot brengt helemaal niet zo veel kosten met zich mee. Dus om de prijs hoeft u het niet te laten! Wij bewijzen dat een hoge kwaliteit en een lage prijs hand in hand kunnen gaan, door u blij te maken met een kwalitatief hoogstaande oplossing, die toch niet duur is. Op die manier hebt u het beste van twee werelden!

  U mag best iets terug verwachten

  Als u een social hotspot installeert, dan bewijst u uw gasten natuurlijk een grote dienst. Zij kunnen in uw netwerk gratis gebruik maken van het internet. Dit is natuurlijk niet niks, dus dan kunt u er best iets voor terug vragen. Wij hebben onderzocht dat klanten er heel wat voor over hebben om gratis toegang te kunnen hebben tot het wereldwijde web. Zij haken zeker niet af als zij bijvoorbeeld eerst een Facebook pagina moeten liken. Ook vinden ze het prima om eerst een Twitter bericht te plaatsen over uw organisatie. Al met al biedt het instellen van een social hotspot dus meerdere voordelen:

  • ten eerste haken er geen bezoekers meer af, omdat zij ook bij u kunnen internetten
  • ten tweede raakt uw naam bekender bij een groter publiek, omdat u gedeeld wordt via sociale media
  • ten derde geven gasten uw organisatie een hogere waardering, omdat zij gratis internettoegang hebben

  Kortom, u hebt geen enkele reden meer om niet voor een social hotspot te kiezen. En waar kunt u dit nou beter laten installeren dan bij Datamirage? Bij ons profiteert u altijd van hoogwaardige oplossingen, waar u echt wat aan hebt. Wij hebben nog nooit iemand blij gemaakt met een dode mus. Hebt u nog vragen over de social hotspot? Wilt u eerst even van de hoed en de rand weten, voordat u een besluit neemt over of u al dan niet met ons in zee zult gaan? Schroom dan niet en neem vandaag nog contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheid voor een social hotspot.