Het middelpunt van de bruidsmode is in Amersfoort

  Het middelpunt van de bruidsmode is in Amersfoort

  Bij valkengoed.nl kunt u een aanzienlijk groot deel van ons assortiment bekijken. Onze winkel staat digitaal als analoog geheel in het teken van de bruidsmode. U vindt er dan ook alle kleding en accessoires voor zowel de man als de vrouw die u maar nodig zou kunnen hebben tijdens deze grote dag in uw leven. U wilt er immers in topconditie op arriveren en u wilt dat u de hele dag geestelijk en lichamelijk fit blijft zodat u alle gebeurtenissen goed in u op kunt nemen. Dat u daar wel enige hulp bij kunt gebruiken vinden wij niet zo vreemd. Uw kleding moet in ieder geval de hele dag prettig om het lijf dragen, ook al draagt u een jurk volgens de laatste bruidsmode met nog zo’n lange sleep. Dat is waar de bruidsmode van Valkengoed in combinatie met de expertise van onze medewerkers om de hoek komt kijken. Want we bieden u sprankelende bruidsmode aan volgens de laatste berichten uit de modewereld. Dat betekent niet alleen dat u bij topmerken kunt passen en kopen, maar dat ze ook voldaan aan de moderne standaard van het trouwen. Wilt u liever in de trouwjurk van uw oma trouwen? Dan doen we daar beslist niet moeilijk over. Ook dan kunnen we u ongetwijfeld verder helpen want daar passen wellicht wel enkele moderne accessoire bij zoals sieraden, lingerie, schoenen en haarstukken. Voor al deze zaken kunnen wij u van dienst zijn. Naast de bruidsmode bieden we ook voor de bruidegom een keur aan moderne pakken aan. Trouwt u driedelig? Of toch iets vlotter in tweedelig kostuum? Kom eens langs om het een en ander te passen.

  Kom voor de laatste bruidsmode snel eens bij ons langs

  Met meer dan 34 jaar aan ervaring in het aanpassen en de verkoop van bruidsmode voor mannen en vrouwen in Amersfoort mogen we zo onderhand wel stellen dat we ons vak verstaan. We zijn er daarom bijzonder trots op dat we u van diverse gerenommeerde merken kunnen voorzien. Dit zijn specifieke merken die tot de top van de bruidsmode behoren. Daarbij kunt u denken aan:

  • Fara Sposa,
  • Lilian West,
  • Marylise,
  • Of Sweetheart.

  Het gaat om een unieke trouwjurk die u zoekt. Een jurk die u wellicht nadien doorverkoopt, verwerkt tot andere kleding of, en dat is wat de meeste vrouwen doen, bewaren. Misschien dat u op een 25 jarig jubileum nogmaals uw liefde wilt bevestigen. Of u geeft de jurk door aan uw dochter. Het kan natuurlijk allemaal. Met de Love Award Publieksprijs op zak mag u er wel vanuit gaan dat wij u van harte welkom heten. Het is daarom trouwens wel aan te raden om even een afspraak te maken. Dan weet u zeker dat er op de dag zelf iemand voor u klaarstaat om u, mits nodig, de gehele dag te helpen met passen en combineren! Neem uw goede vrienden en/of uw moeder mee. De koffie en een lekker gebakje staan bij ons klaar.

  U bent zowel met als zonder afspraak van harte welkom

  Past uw gekozen bruidsmode al als gegoten? Dat kan bijna niet. We nemen daarom eerst de jurk en overige kleding voor u in en kunnen het vervolgens bij u thuis afleveren. Soms is het ook mogelijk om het direct op maat te maken. Dan kunt u het vervolgens afrekenen en hebt u een belangrijk onderdeel van de voorbereidingen voor uw huwelijk afgerond. Wilt u graag enkele sfeerimpressies opdoen? Bekijk dan niet alleen de site maar zoek onze sociale media eens op. U vindt ons onder andere op Pinterest, Facebook en op Instagram!