Houten vloeren laten leggen in ons huis

  Houten vloeren laten leggen in ons huis

  Mijn vrouw en ik hebben een paar maanden geleden een nieuw huis gekocht en kregen begin deze maand de sleutel. Het is een mooi huis in de binnenstad van een oud stadje en konden het huis voor een goede prijs kopen. Er moest veel gedaan worden aan het huis, maar dat vonden wij geen probleem, want dan konden wij het inrichten zoals wij dat wilden. Wij wisten al vrij snel dat wij houten vloeren wilden leggen in het huis en zochten naar een bedrijf dit ons hiermee kon helpen. Bij Lab 21 vonden wij erg mooie vloeren en zij hebben de vloeren vorige week bij ons gelegd. Mijn vrouw en ik wilden graag verhuizen naar de binnenstad van het stadje waar wij woonden. Ik ben in deze stad geboren en wij voelen ons hier helemaal thuis. Het stadje is erg oud en de huizen in de binnenstad zijn dat meestal ook. De huizenprijzen zijn veel hoger in de binnenstad, maar gelukkig vonden wij een leuk huis met een mooie tuin. Er moest veel gedaan worden aan het huis, maar dat vonden wij geen probleem, want wij wilden het huis graag moderniseren. Wij wilden allebei nieuwe houten vloeren in het huis laten leggen en zochten een bedrijf dat dit voor ons kon doen. Begin deze maand kregen wij de sleutel, maar wij wilden eerst een aantal andere dingen laten verbouwen. Het leek ons verstandiger om te wachten met het leggen van de vloeren, zodat de vloeren niet beschadigt konden raken tijdens de verbouwing. Een maand voordat wij de sleutel kregen, besloten wij al op zoek te gaan naar houten vloeren, zodat ze op het juiste moment gelegd konden worden. Bovendien zouden wij het erg druk hebben tijdens de verbouwing en weinig tijd overhebben voor het zoeken naar een nieuwe vloer. 

  Veel verschillende houten vloeren bij Lab 21

  Mijn vrouw en ik hadden van te voren gezocht naar ideeën en inspiratie voor ons nieuwe interieur en wisten precies wat voor houten vloeren wij wilden kopen. Wij hadden verschillende bedrijven bezocht en kwamen uiteindelijk uit bij Lab 21. Dit bedrijf is gespecialiseerd in vloeren en heeft verschillende showrooms in Nederland. De prijzen voor houten vloeren zijn bij dit bedrijf vergelijkbaar met bouwmarkten en zij kunnen de vloeren ook komen leggen. Zij hebben een erg groot assortiment en wij vonden al snel verschillende vloeren die wij mooi vonden. Wij kozen twee vloeren uit en maakten een afspraak om de vloeren te laten leggen.

  Erg blij met de nieuwe vloeren

  Vorige week zijn de houten vloeren bij ons in huis gelegd en wij zijn erg blij met het resultaat. De medewerkers van Lab 21 hebben de vloer erg snel en netjes gelegd. De vloeren zien er erg mooi uit en passen goed bij de rest van ons aanpassingen. Wij schieten erg op met de verbouwing en kunnen niet wachten tot wij hier kunnen gaan wonen. Wij kunnen Lab 21 aanraden voor het kopen van houten vloeren.

  • Dit bedrijf is gespecialiseerd in vloeren
  • Zij hebben verschillende showrooms door Nederland
  • De prijzen bij dit bedrijf zijn erg goed
  • Wij vonden verschillende vloeren die wij mooi vonden
  • Zij konden de vloeren bij ons komen leggen