Incompany Agile en Scrum training organiseren?

  Incompany Agile en Scrum training organiseren?

  Duren projecten binnen uw organisatie bijna altijd (te) lang? Dan kan een Agile of Scrum training uw werknemers wellicht de juiste handvatten geven om sneller te werken. Agile en Scrum zijn technieken die kunnen worden ingezet om efficiënter projectmatig te werken. Teams die gebruik maken van Agile en Scrum kunnen binnen één tot vier weken resultaat opleveren. Hiervoor werken zijn continu in hetzelfde team aan het zelfde project. Dit zorgt voor de focus die nodig is om een project op tijd af te ronden. Wilt u een incompany Agile of Scrum training organiseren? Neem dan contact op met Q-Consult Progress Partners voor een incompany training op maat voor uw bedrijf. Met een incompany training krijgt u de cursus Agile en Scrum op locatie en bent u met medewerkers uit uw eigen organisatie. Zo kunt u direct verbinding leggen tussen de materie en praktijksituaties. Bovendien biedt QCPP.nl een actieve leermethode aan, waardoor collega’s onder elkaar samen de nieuwe theorie eigen maken. 

  Mogelijkheden na Agile en Scrum training

  Na een Agile en Scrum training zijn uw medewerkers op de hoogte van de theorie achter Agile en Scrum en kunnen zij deze technieken in de praktijk brengen. Dat betekent dat het mogelijk is grote projecten op te delen in kleinere ‘spurts’ en sneller resultaat te boeken. QCCP heeft een divers aanbod wat betreft Agile en Scrum. Zo kunt u QCCP inzetten voor een:

  • kennismaking met Agile en Scrum
  • complete Agile en Scrum training
  • training voor leidinggevenden aan Agile-teams

  Voor organisaties die nog niet met Agile of Scrum werken kunnen deze technieken veel betekenen. Het vergt echter wel een andere manier van denken en werken. Met een Agile en Scrum training van QCPP leren u en uw medewerkers wat deze technieken inhouden en waar zij binnen uw organisatie verbetering kunnen opleveren. Na een Agile en Scrum training kunt u uw eerste project(en) opzetten volgens deze technieken, zowel ICT-projecten als productontwikkelingstrajecten. Uiteraard kunt u zelf kiezen welke medewerkers de Agile en Scrum training volgen en hoe ver u de diepte in wilt gaan. Een kennismakingsideaal is bijvoorbeeld ideaal als u uw medewerkers wilt laten meedenken en -beslissen over het introduceren van deze technieken in uw organisatie. Als u deze technieken al toepast en een Scrummaster nodig heeft, kunt u uw personeel ook een training laten volgen die hen kwalificeert voor het leidinggeven aan een Agile- of Scrumteam. Ten slotte is een traject op maat ook mogelijk. Neem contact op met QCPP en vraag naar de mogelijkheden.

  Trainingen voor leidinggevenden

  Binnen Agile en Scrum is het de bedoeling dat medewerkers zelfsturend zijn en veel eigen verantwoordelijkheden hebben. Op deze manier kunnen zij acties voor projecten in eigen beheer afronden. De overgang van een traditioneel aangestuurde, hierarchische organisatie naar zelfsturende teams kan weerstand opleveren, bij werknemer en leidinggevende. Daarom biedt QCPP ook trainingen voor leidinggevende van Agile en Scrumteams aan. Hier leert de leidinggevende hoe hij of zij op adequate wijze leiding geeft aan dit soort teams, zodat het principe van Agile en Scrum goed tot zijn recht komt. Ook hiervoor kunt u contact opnemen met QCPP. Wij stellen graag een training op maat samen voor uw medewerkers.