Is er een feestje? Dan mogen slingers niet ontbreken

  Is er een feestje? Dan mogen slingers niet ontbreken

  • Geplaatst op: 8 februari 2017 in Nieuws

  Slingers zijn sinds jaar en dag in vele landen een belangrijk symbool. Het geeft aan dat er iemand jarig is, dat er iemand is geboren of dat er iemand is geslaagd of zijn examens. Niet alleen hangen we slingers op om iemand persoonlijk te feliciteren, het kan ook betekenen dat er een staatshoofd jarig is, dat een nationaal sportteam een belangrijke prestatie heeft volbracht of om een bepaalde traditie te vieren zoals het sinterklaasfeest en het kerstfeest. Bent u op zoek naar leuke slingers met opdruk zodat u uw zoon of dochter kunt verrassen? Kijkt u dan eens op onze website: maakmijnkindblij.nl. U vindt hier een keur aan producten voor hem en voor haar. Denk aan dekbedovertrekken met daarop stoere actiehelden of schattige prinsesjes. Maar ook schoolspullen zoals rugzakken en etuis. En wat dacht u van behang met fascinerende opdruk zoals de favoriete tv-held van uw kind? Zoekt u slingers met dergelijke afbeeldingen erop geprint? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Klikt u op de categorieën in de zijbalk en kijk snel of we er ook verjaardagsslingers van leveren. Deze slingers vindt u natuurlijk onder het kopje “feestartikelen”. Maar als u liever een totaaloverzicht bekijkt dan raden we het u aan om “slingers” in te typen op de ingebouwde zoekbalk.

  Vindt hier slingers voor hem en voor haar

  Het is ontzettend leuk om uw woonkamer, keuken en tuin te versieren met deze slingers. Doe dit in de avond als uw kinderen al naar bed zijn want dan zullen ze verbaast en verrukt wakker worden. Uw kind is de belangrijkste persoon op deze aardbol. Dan mag u hem of haar zo nu en dan toch zeker wel even verwennen. We hopen dat u daarom ook eens verder kijkt op onze website dan enkel bij de feestproducten. Want uw kind wil waarschijnlijk slapen onder een deken van Cars of Spiderman. Misschien zijn de Teenage Mutant Ninja Turtles razend populair in de klas. Geef uw kind dan voor zijn verjaardag leuke schoolartikelen met opdruk van deze coole schildpadden. Hebt u iets te vieren omdat uw kind jarig is of een diploma heeft gehaald? Dat zijn de meest geschikte momenten om de slingers uit de kast te halen. Op dit moment bieden we onder andere slingers met opdruk van:

  • Diverse Disney animatiefilm, zowel van de klassieke films als de CGI-films zoals Frozen en Cars.
  • De Mario Brothers, misschien bent u hier zelf ooit nog mee opgegroeid!
  • Star Wars producten mogen we natuurlijk niet vergeten. Misschien vindt uw kind deze films wel net zo leuk als toen u klein was.
  • En voor de jongsten kunt u hier slingers bestellen van Sofia het prinsesje en Brandweerman Sam.

  U leest het, we hebben een brede collectie aan feestartikelen die we snel tot aan uw voordeur kunnen bezorgen.

  Als u vandaag bestelt dan hebt u ze morgen al in huis

  Het maken van een bestelling is erg simpel bij Maak mijn kind blij. Kies de artikelen die u graag wilt hebben en betaal met één van de vele online betaalmogelijkheden. Zo kunt u snel inloggen via iDEAL en PayPal zodat u via uw eigen bankrekening het geld kunt overmaken. Betaalt u liever met een overboeking of uw credit card? Dan is dat ook geen enkel probleem. Alle producten die u ziet afgebeeld op de website hebben we steevast op voorraad. Wilt u graag op de hoogte blijven van veranderingen in ons assortiment? Volg dan ons blog of abonneer u op de gratis nieuwsbrief. Ten slotte is het een aanrader om ons bedrijf te gaan volgen via Twitter en Facebook.