Is uw batterij iphone snel leeg?

  Is uw batterij iphone snel leeg?

  Is uw batterij iPhone snel leeg? Dan bent u bij gsmerz4u.nl aan het goede adres. Het bedrijf regelt alles op gebied van de goedkope telefoon reparatie. De website maakt het duidelijk om binnen enkele seconden kosten vergelijken van de professionele gsm reparatiepunten bij u in de buurt. Zo biedt het bedrijf altijd de beste prijs-kwaliteit verhouding aan.

  Batterij iPhone snel leeg

  is uw batterij iPhone snel leeg? Dan kunt u dit stap voor stap oplossen. Als de batterij iPhone snel leeg gaat dan kunt u de batterij kalibreren. Deze batterij kalibratie heeft twee belangrijke redenen:

  • Het helpt om de batterij langer te laten duren
  • Het helpt de interne software om de duur van de batterij beter te voorspellen

  Als de batterij iPhone snel leeg gaat dan is het belangrijk om tenminste een keer per maand de batterij te kalibreren en ook iedere iOS update uit te voeren. Wanneer je merkt dat de batterij iPhone snel leeg gaat na een iOS update, dan is het belangrijk om een batterij kalibratie uit te voeren.

  Daarnaast is het ook belangrijk als de Iphone batterij snel leeg gaat om regelmatig de batterij leeg te laten lopen, dit helpt de batterij in beweging te houden. De eigenschappen in deze batterijen dienen contant gebruikt te worden voor de beste prestaties. Deze reden maakt dat Apple adviseert om de iPhone batterij helemaal leeg te laten lopen.

  Als de batterij iPhone snel leeg gaat kunt u de volgende stappen uitvoeren om de iPhone te kalibreren:

  • Maak de iPhone helemaal leeg. Om dit proces te versnellen helpt het om de flits aan te zetten en een film van internet af te spelen.
  • Laat de iPhone verder leeglopen door deze een hele nacht niet achter de lader te leggen.
  • Laat de iPhone op en houdt deze uitgeschakeld.
  • Laat de iPhone vijf uur lang opladen.
  • Zodra de iPhone volledig opgeladen is, zet deze direct weer aan. 

  Als de iPhone batterij snel leeg gaat, zelfs na de kalibratie, dan is het tijd om een nieuwe batterij te kopen. Hiervoor kunt u bij een van de reparatiepunten een afspraak maken of gewoon binnen stappen en is de iPhone binnen een half uur klaar.

  Dus als de iPhone batterij snel leeg gaat zijn er diverse stappen die u kunt doorlopen om dit te optimaliseren. Blijf de iPhone batterij snel leeg gaan dan kunt u ook een nieuwe batterij aanschaffen. Voor als uw iPhone batterij snel leeg gaat kunt u dus terecht bij gsmerz4u.

  Het bedrijf

  gsmerz4u.nl is gevestigd in de volgende steden:

  • Amsterdam
  • Den Bosch
  • Den Haag
  • Rotterdam

  Vaak worden alle reparaties direct uitgevoerd door de reparateurs. Deze reparatie tijd kan variëren van 20 minuten tot een anderhalf uur, dit hangt af van de door u gewenste reparatie. Daarnaast werken alle reparatie shops zonder afspraak, dit maakt het mogelijk dat u op elk moment een shop kan binnen stappen om uw smartphone te laten repareren. Natuurlijk kan het zo zijn dat u binnen stapt op een druk momenten en u even moet wachten voordat u aan de beurt bent. Het is ook mogelijk om contact op te nemen met de gekozen reparateur om de huidige wachttijd te checken of om een afspraak te maken, dit kan wachttijden voorkomen.