Is uw hennepkwekerij opgerold?

  Is uw hennepkwekerij opgerold?

  Welkom bij advocaathennepkwekerij.nl waar u de deskundige advocaat in kunt schakelen op het moment dat uw hennepkwekerij opgerold is. Wanneer een hennepkwekerij opgerold wordt in een woning, zal er nadien veel op u afkomen. Hennepteelt is in Nederland namelijk verboden. Er staat u nu een straf te wachten in de vorm van een boete of zelfs een lijfstraf.  Uw straf wordt zwaarder als u veel hennep teelde en hierbij ook stroom aftapte. Het stelen van stroom is tevens verboden en wordt betiteld als diefstal. Over het algemeen wordt er nadat een hennepkwekerij opgerold is, een schatting gemaakt van het geld dat u verdiend heeft met het kweken van de hennep of het geld dat u zou kunnen verdienen met de kwekerij. Dit wordt ook wel de ontnemingvordering genoemd; het bedrag moet dan worden betaald als boete. Wanneer uw hennepkwekerij opgerold is, is het zaak om zo snel mogelijk een deskundige advocaat in de arm te nemen die u bij kan staan in uw zaak. In Nederland heeft iedereen recht op rechtsbijstand en indien nodig kan een van onze deskundige advocaten u ook pro deo bijstaan. Wanneer uw hennepkwekerij opgerold is kan onze advocaat beoordelen wat uw positie is in deze specifieke zaak. Hij kan er zorg voor dragen de straf die u krijgt opgelegd tot het minimum te beperken. Heeft u een hennepkwekerij en is deze opgerold? Neem dan direct contact met ons op. U vindt online een contactformulier. Vul dit formulier in en wij komen altijd binnen 24 uur bij u terug. Als uw hennepkwekerij opgerold is en u wilt graag snel en door de juiste partij worden geholpen, dan doet u er verstandig aan om snel contact met ons op te nemen. Waarom kiest u voor advocaathennepkwekerij.nl?

  • Wij bieden enkel en alleen deskundige advocaten met ruime ervaring;
  • U geniet direct van rechtsbijstand in uw ontnemingzaak van de beste advocaat;
  • Wij nemen binnen vierentwintig uur contact met op na ontvangst van het formulier;
  • Het eerste gesprek dat wij voeren is altijd vertrouwelijk en geheel vrijblijvend;
  • Wij bieden zeer scherpe prijzen en de mogelijkheid tot pro deo rechtsbijstand.

  Hennepkwekerij opgerold; wat nu?

  Uw hennepkwekerij opgerold? Dan heeft u een advocaat nodig die weet wat hij doet. Een advocaat die verstand van de regels heeft omtrent de hennepkwekerij. Daarvoor bent u bij ons helemaal op het juiste adres. Omdat wij korte lijnen willen onderhouden wanneer wij met cliënten in zee gaan, zorgen wij altijd voor een goede bereikbaarheid. Dat is ontzettend belangrijk, want als wij samen met u voor uw zaak gaan staan, dan kunnen er regelmatig nieuwe zaken aan de orde komen en we moeten dan snel kunnen handelen. Naast een strafzaak die u kunt verwachten, zult u ook altijd een boete moeten betalen wanneer uw hennepkwekerij opgerold is. Dit bedrag kan behoorlijk oplopen! Maar wanneer u niets verdiend heeft met de hennep, mag deze boet u niet worden opgelegd. Het gaat er om wat u als wederrechtelijk voordeel had kunnen verdienen. Vaak onderschatten mensen dat en dan kan er een hogere boete worden opgelegd dan u verdiend. Op het moment dat u contact opneemt met ons, dan komen wij altijd binnen een dag bij u terug. Als de rechter u een strafbeschikking heeft opgelegd, dan kunt u hiertegen in beroep komen, echter u zult dan wel snel moeten handelen. Een beroep doet u altijd binnen twee weken. Maar waar u ook rekening mee moet houden is dat een hennepzaak complex is omdat er naar diverse zaken wordt gekeken. Als een hennepkwekerij opgerold wordt, dan zal justitie de zaak beoordelen op basis van een aantal punten die de zwaarte van de straf voor u bepalen. Ten eerste is het zo dat er wordt gekeken naar de hoeveelheid hennep die u gekweekt heeft of die u voornemens was te kweken. Daarnaast wordt er gekeken naar het gebruik van stroom. Omdat er veel stroom voor nodig is om hennep te kweken, wordt er vaak stroom afgetapt van buren. Dat is vaak ook een van de voornaamste redenen dat hennepkwekerijen worden ontdekt en opgerold.

  Advocaat inschakelen

  Een goede advocaat inschakelen. Het is ontzettend belangrijk als u te maken krijgt met justitie nadat uw hennepkwekerij opgerold is. U heeft de wet overtreden en nu komt er natuurlijk van alles op u af. Zorgen voor een goede advocaat is uw eerste prioriteit of moet uw eerste prioriteit zijn. Over het algemeen worden er voor het bestieren van een hennepkwekerij tamelijk hoge straffen opgelegd. Er wordt gekeken naar de teelt, de planten, de gevaarzetting en naar eventuele afgetapte energie. Op basis van deze elementen wordt de straf opgelegd. Natuurlijk zijn er situaties waar de straf hoger is dan dat u verdiend op basis van de feiten. Doordat er veel brandgevaar is, waarbij u andere mensen in gevaar brengt, is het zo dat veel nadruk wordt gelegd op wat ook wel wordt genoemd ‘de gevaarzetting’. Hiermee wordt bedoeld hoe groot het gevaar is en hoe groot de risico’s zijn of waren die u voor anderen creëerde. Door omstandigheden maken mensen soms de verkeerde keuzes maar op het moment dat ze gepakt worden, hebben deze mensen recht op juridische bijstand. Een advocaat die alles weet van de regels omtrent  de hennepkwekerij; daarvoor bent u bij ons helemaal op het juiste adres. Ga naar ‘hennepkwekerij opgerold’ en maak de juiste keuze!

  Meer van Advocaathennepkwekerij.nl