Jazzband met eigen kerstliedje (2018)

  Jazzband met eigen kerstliedje (2018)

  Er zijn talloze bands in Nederland die optreden op feestjes. Een van deze bands is Chinese Taxidriver. Deze jazzband komt oorspronkelijk uit Zuid-Holland en heeft in december 2018 haar eerste kerstliedje uitgebracht. De meeste bands die optreden op feesten doen alleen covers, maar Chinese Taxidriver maakt en speelt ook eigen nummers. Nu hebben zij daar een kerstliedje in 2018 aan toegevoegd. Dat maakt de jazzband extra geschikt om in te huren rondom de feestdagen. Zij brengen dan niet alleen de geijkte klassieke kerstliedjes ten gehore, maar ook hun eigen kerstliedje uit 2018. Dat is nog eens een leuke aanvulling op uw kerstborrel of kerstfeest. Of het nou gaat om een familiefeest of bedrijfsfeest, Chinese Taxidriver kan voor een gezellige sfeer zorgen. Benieuwd naar deze band? Kijk dan eens op ajcms.eu voor een indruk en meer informatie. Chinese Taxidriver zorgde al voor een goede sfeer op zeer uiteenlopende feestjes. Een goede band weet de sfeer aan te voelen en de juiste nummers te spelen. Omdat de leden van de band doorgewinterde muzikanten zijn kun je ervan uit gaan dat de band dat doet, en jouw feest op precies het goede moment een oppepper geeft. Bang dat je feest een saai feest wordt? Boek dan sowieso deze heerlijke jazzband vandaag nog, en je gaat een ontspannen avond tegemoet.

  Het leukste kerstliedje van 2018

  De meningen zullen ongetwijfeld verdeeld zijn over wat nu precies het leukste kerstliedje van 2018 is. De leden van Chinese Taxidriver stemmen voor hun eigen kerstliedje uit 2018, dat ze opnamen en speelden tijdens diverse optredens. Ben jij benieuwd of jij hun nummer ook het leukste kerstliedje van 2018 vindt? Boek dan Chinese Taxidriver als band voor op je feest. Rondom kerst kunnen zij hun nieuwe nummer spelen, maar boek je ze later in het jaar? Dan spelen ze gewoon hun vaste repertoire aan jazznummers. Verwacht zwoele ritmes en sensuele melodieën van professionele muzikanten, als je Chinese Taxidriver boekt, met nummers van:

  • Miles Davis
  • Dave Brubeck
  • Chet Baker

  Meer informatie over boekingen vind je op de website. Wellicht komen zij dan binnenkort wel het leukste kerstliedje van 2018 voor jou en je familie, vrienden of collega’s spelen!

  Goede band inhuren

  Als je een band in wilt huren wil je dat die een aantal dingen doet, op je feest of bruiloft. In het ideale geval zorgt de band voor een ontspannen sfeer, waar misschien zelfs gedanst wordt. Vaak zorgt de start van het spelen van een band voor een prettige omslag van een feest. Misschien is het diner afgelopen, en wordt er ruimte gemaakt voor een dansvloer. De band zet in, en na een paar nummers staat de helft van de gasten lekker te dansen. Daarnaast moet een band natuurlijk goed en professioneel spelen. Met Chinese Taxidriver haal je precies zo’n band in huis. Zij beschikken over een ruim repertoire en spelen dus nooit twee keer hetzelfde nummer, tenzij je daar natuurlijk om vraagt! Wil je een jarige, bruid of bruidegom verrassen met een speciaal nummer? Dat kan natuurlijk. Geef dan bij het boeken aan welke wensen je hebt. Je kunt nog verder gaan, en gebruik maken van een speciale dienst. Angèle de Jong, een van de oprichters van de band, kun je via ajcms ook benaderen voor het maken van een compleet nieuw nummer. Wil jij iemand in het zonnetje zetten met een eigen liedje? Dat kan, met behulp van Angèle de Jong en haar bandleden. Daarnaast is natuurlijk het leukste kerstliedje van 2018 ook gewoon op aanvraag te horen, tijdens een van de optredens van Chinese Taxidriver.