Kerstpakketten zelf samenstellen

  Kerstpakketten zelf samenstellen

  • Geplaatst op: 10 december 2014 in Nieuws

  Steeds vaker merken wij dat onze klanten er voor kiezen om kerstpakketten zelf samen te stellen, maar omdat ons assortiment zo uitgebreid is, is het wel zaak dat u de goede keuze maakt. Wat wij dan ook altijd adviseren aan mensen die een pakket graag zelf willen samenstellen, is dat zij eens kijken naar onze verschillende categorieën. Het is namelijk best wel belangrijk dat u de goede keuze maakt, want u wilt natuurlijk dat uw personeel blij is met het cadeau dat u hen geeft. Bij Kerstpakketten XL werken wij zeer zorgvuldig en alleen maar met de beste mensen die gedurende het hele jaar overal rondkijken om de mooiste, nieuwste en meest originele producten samen te stellen zodat wij deze toe kunnen voegen aan ons toch al zeer uitgebreide assortiment. Er zijn natuurlijk veel andere bedrijven die zich bezig houden met het samenstellen en verkopen van kerstpakketten maar bij Kerstpakketten XL hebben wij er ons specialisme van gemaakt en dat merkt u aan onze uitmuntende service, ons uitgebreide assortiment, onze jarenlange ervaring en onze kerstpakketten die zo ontzettend goed in elkaar zitten. Wij weten als geen ander dat het ook belangrijk is hoe een pakket er van de buitenkant uitziet. Daarom hebben wij onze eigen inpakcentrale waar de mooiste kerstpakketten, wel of niet door u zelf samen gesteld, voor u worden ingepakt. Wij vinden het geweldig dat wij van zoiets moois als de kerstgedachte ons beroep hebben kunnen maken en zijn trots te mogen zeggen dat wij al meer dan vijftien jaar marktleider zijn! Kerstpakketten XL heeft:

  • een eigen inpakcentrale
  • vijftien jaar ervaring
  • uitmuntende service
  • snelle en betrouwbare levering
  • 24 uur per dag bereikbaar

  Vlak voor de kerst kerstpakketten bestellen

  Het kan natuurlijk gebeuren dat u lang heeft zitten twijfelen. Wel of geen kerstpakketten? Toch besluit u op de valreep om uw personeel een mooi cadeau te doen. Dan bent u bij ons helemaal op het juiste adres, want tot twee dagen voor kerstmis kunnen wij nog een pakket voor u samenstellen en bezorgen. U kunt er voor kiezen om kerstpakketten op uw kantoor te laten bezorgen. Op die manier kunt u erbij zijn als de mensen hun kerstpakketten in ontvangst nemen. Maar natuurlijk kunt u er ook voor kiezen om kerstpakketten samen te stellen die u naar het thuisadres van uw werknemers stuurt. Dat zijn de mogelijkheden die bij u liggen en waar u altijd zelf over kunt beslissen. Wij leveren kerstpakketten in Nederland en België. U kunt kiezen uit pakketten en geschenken voor zowel de kerstdagen als voor nieuw jaar. In onze webwinkel kunt u heel eenvoudig en snel zien wat de mogelijkheden zijn voor het samenstellen van uw pakketten. Voor ons bedrijf werken meer dan honderd mensen die het hele jaar door bezig zijn met het bezoeken van beurzen in binnen- en buitenland. Op die manier zorgen wij er steeds weer voor dat wij ons ruime assortiment up-to-date houden en dat wij kunnen beantwoorden aan de nieuwste trends op velerlei gebieden. Zo zagen wij de afgelopen jaren dat de pakketten met gezonde producten erg in zwang kwamen en het afgelopen jaar zien wij weer steeds meer dat mensen kiezen voor traditionele pakketten. Waar u voor kiest, dat is helemaal aan u. Als u er niet uitkomt, of u wilt graag een handje geholpen worden. Neem dat gerust contact op met onze service lijn, want hier zit altijd een medewerker voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden over de mogelijkheden die u heeft om een pakket te kiezen of zelf samen te stellen. U het nu gaat om een cadeau voor een paar mensen of kerstpakketten voor grote bedrijven, onze snelle en goede service is gegarandeerd.

  Duurzame kerstpakketten voor de kerstgedachte

  Als u graag de duurzame keuze maakt, dan zijn wij de eerste die dit aanmoedigen. U kunt op onze website ook uitgebreide informatie vinden over de mogelijkheden om te kiezen uit duurzame pakketten. Een van onze goede doelen is Stichting Leergeld en Voedselbanken Nederland. Door het geven van donaties voorzien wij kansarme gezinnen van zaken die de overheid niet kan geven. De stichting zet zich in voor gezinnen die onder het bestaansminimum leven. Veel mensen hebben het idee dat er in Nederland maar weinig armoede heerst. Mensen denken namelijk bij armoede aan hongerige kindjes in Afrika, toch spelen er hier gewoon in Nederland hele dramatische situaties, waar u verandering in kunt brengen door te kiezen voor een pakket waarvan de opbrengt naar deze stichting gaat. Er zijn veel gezinnen die afhankelijk zijn van de voedselbank. Deze gezinnen kunnen niet genieten van een uitgebreid kerstdiner tijden de kerstdagen en een kerstpakket zal ook niet zo snel bij hun op de deurmat vallen. Om deze gezinnen een steuntje in de rug te geven vinden wij het van groot belang om een bijdrage te leveren. Wij zijn natuurlijk een bedrijf dat zich jaar in jaar uit bezig houdt met het samenstellen kerstpakketten en daarom zijn wij ons ook zeer bewust van de kerstgedachte. Goede doelen vinden wij zeer belangrijk en duurzame pakketten hebben wij dan ook al vele jaren in ons assortiment. De prijs maar ook de kwaliteit van de duurzame pakketten waarvan de opbrengst naar het goede doel gaat, is zeer goed en doet geenszins onder voor onze reguliere of normale pakketten. Voor vragen of opmerkingen kunt u iedere dag contact opnemen met een van onze medewerkers.