Kies solex in Twente voor een alternatief uitje!

  Kies solex in Twente voor een alternatief uitje!

  Een leuk uitje verzinnen voor een vrijgezellendag, een familiedag of een bedrijfsuitje is altijd lastig om te bedenken. De mogelijkheden zijn eindeloos, maar vaak ook standaard te noemen. Uiteten of naar een terras gaan is meestal vanzelfsprekend. Escaperooms hebben de meeste mensen ook al wel gezien. Wat zijn dan de alternatieven? Als je voor een uniek uitje wil zorgen, kies dan voor een authentieke solextour! Je hebt ze vast wel eens zien rijden. Mensen op oude brommertjes, met lange jassen en donkere helmen. Vaak in groepen van wel 15 á 20 mensen. De solex lijkt op een bromfiets en met een brommercertificaat is het toegestaan om op de solex te rijden. Indien je geen rijbewijs hebt dan meg je wel op de solex met trapondersteuning rijden. Zo kan iedereen deelnemen aan deze activiteit. De bediening is in beide gevallen erg eenvoudig te noemen. Een solextour is actief en vindt heerlijk in de buitenlucht plaats. De mate van deze activiteit is voor iedereen weggelegd. De solex in Twente kan je helpen om er een onvergetelijke dag van te maken. ‘t Twents Kwartiertje verzorgt al sinds 2007 solexritten. Dit gebeurt vanuit hun eigen feestlocatie in Weerselo. Er kan gebruik worden gemaakt van maar liefst 150 solexen! De groep kan dus niet groot genoeg zijn. In de omgeving van Weerselo kom je de volgende plaatsen tegen:

  • Denekamp.
  • Hengelo.
  • Almelo.
  • Ootmarsum. 

  Deze plaatsen zijn erg goed bereikbaar per solex, waardoor je op een prettige en relaxte manier het Twentse landschap kunt verkennen. Vooraf kun je vast een route bepalen, maar je kunt ook lekker rijden en kijken waar je uit komt!

  Mogelijkheden solex in Twente

  Naast de activiteit solex rijden kun je voor nog veel meer mogelijkheden kiezen bij ‘t Twentse Kwartiertje. Je kunt de solex in Twente combineren met midgetgolf, de speelhal, paintball of kanovaren. Met nog een extra activiteit geef je meer glans en afwisseling aan de dag. Je kunt het rijden op de solex in Twente ook combineren met een hapje en een drankje. Daarin zijn verschillende arrangementen mogelijk. Arrangementen met koffie, thee, soep of een lunch zijn allemaal een optie. Vindt de activiteit later op de dag plaats, dan zijn er ook nog arrangementen mogelijk met borrelhapjes en drankjes. Wil je je nergens meer zorgen om hoeven maken, kies dan voor het arrangement met het buffet of een barbecue. Hierin zit twee uur onbeperkt drinken ook inbegrepen. Je hebt dan de keuze uit wijn, bier en fris. De arrangementen bij solex in Twente variëren van 28,15 euro per persoon tot 52.50 euro per persoon.

  Meer informatie

  Ben je nieuwsgierig geworden naar solex in Twente? Neem dan eens een kijkje op de website van twentskwartiertje.nl.  Op de website is alle informatie te vinden over solex in Twente, maar ook over de andere activiteiten die zij aanbieden. ‘t Twents Kwartiertje richt zich namelijk ook op tuktuk’s, scooters en tandems. Verschillende outdooractiviteiten worden ook aangeboden.  De verschillende arrangementen van solex in Twente staan op de website vermeld evenals de bijbehorende prijzen. Wil je eerst meer informatie? Neem dan telefonisch contact op met 0541-662772. Je kunt ook een email versturen naar info@twentskwartiertje.nl. Op de website is er ook de mogelijkheid om een contactformulier in te vullen en daar kun je ook een vrijblijvende offerte aanvragen voor solex in Twente. Wist je dat de solextocht bij ‘t Twentse Kwartiertje uitgeroepen is tot het Beste Uitje van Overijssel 2017 in de categorie Sportief en Actief?! Twijfel dus niet langer en kies voor de solex in Twente en je hebt gegarandeerd plezier en een onvergetelijke dag!