Kijk online naar het huizenaanbod van deze makelaar in Boxtel

  Kijk online naar het huizenaanbod van deze makelaar in Boxtel

  Zonder een makelaar in Boxtel kan het nog een hele klus zijn om een goede prijs voor uw huis te krijgen. Wellicht plaatst u uw huis zelf online op bijvoorbeeld Funda. Wat is de prijs die u mag vragen? Waarschijnlijk een stuk hoger dan de prijs waar u het jaren geleden voor had gekocht. Maar dan nog kunt u er onder zitten en loopt u duizenden euro’s mis. Een goede taxatie door onze makelaar in Boxtel kan daarom snel zijn vruchten afwerpen. Dat is overigens een service die wij van nuyensmakelaars.nl voor u kunnen verrichten. Wist u dat bij de aankoop van een huis de taxatiekosten fiscaal aftrekbaar zijn? Mocht u onze makelaar in Boxtel willen inhuren voor het aankopen van een woning, dan leiden we tevens de bemiddelingen met de makelaar van de verkoper en lezen we de documenten die u vervolgens kunt ondertekenen met de notaris nog eens goed door. De koop van een huis is iets dat u niet zo vaak doet. Daarom is het berekenen van de kosten, onkosten en de hypotheek van het grootste belang. Wij werken samen met hypotheekadviseurs die dit allemaal voor u kunnen uitrekenen. Zoekt u trouwens ook hulp bij het inrichten van uw gloednieuwe huis? Qua styling kent onze makelaar in Boxtel diverse bedrijven die u graag verder helpen. Zowel bij de inrichting van de diverse kamers van uw huis als het aanleggen of veranderen van de tuininrichting.

  Zonder makelaar in Boxtel is het bemiddelen een stuk zwaarder

  Op onze website kunt u eenvoudig naar woningen zoeken:

  • Klik op “aanbod” en u ziet direct het huidige aanbod,
  • Verklein vervolgens dit aanbod door te zoeken op plaats, straal en/of straat,
  • U kunt ook op aantal kamers en totale oppervlakte zoeken.

  Hebt u een huis gevonden? Klik dan op de afbeelding. U vindt er diverse technische gegevens net als de vraagprijs. Daar kan onze makelaar in Boxtel natuurlijk met u over onderhandelen. Soms is het nodig om meer te bieden, zeker als de woning zich in en populair gebied bevindt en er al vele biedingen zijn uitgebracht soms kunt u er onder gaan zitten en kijken of de huidige bewoners daar akkoord mee gaan. Ook bij de verkoop van uw huis in Boxtel en omstreken hebt u aan deze makelaar in Boxtel een goede! We komen aldus graag even bij u langs om de verkoop door te nemen, een taxatie te maken en om een aantal foto’s te maken voor de advertentie. U wilt een professionele aanpak en dat is dan ook wat u van ons mag verwachten. Zo horen wij bij de Nederlandse verenging van makelaars, de NVM, en die stempel krijgt men niet zomaar opgedrukt. Tevens zijn we aangesloten bij de NRVT, de VastgoedCert en NWWI.  Al sinds 1981 werkt deze makelaar in Boxtel en u mag er dan ook wel vanuit gaan dat we tegenwoordig een begrip zijn in deze mooie rustieke plaats in Noord-Brabant.

  Zoekt u hulp bij de financiering? Neem dan direct contact op!

  Als u eens langs wilt komen dan kan dat prima zonder afspraak. Als u onze makelaar in Boxtel graag wilt spreken dan doet u er wel slim aan om even te mailen of te bellen. Nuyens Makelaars staat dan voor u klaar om het eerste kennismakingsgesprek aan te gaan, onder het genot van een kopje koffie of thee. Vergeet u niet om regelmatig een kijkje tussen het aanbod te nemen? Dat kan door de site te verversen, Funda te bekijken of door onze sociale media in de gaten te houden. U vindt ons onder andere op Facebook en Twitter.