Leo Houkamp is de bedenker van Verbouwingstrends

  Leo Houkamp is de bedenker van Verbouwingstrends

  verbouwingstrends - Leo HoukampLeo Houkamp is een succesvol ondernemer uit Rotterdam. Al tijdens zijn opleiding Nederlands Recht begon hij zich te richten op het ondernemerschap. Leo Houkamp is een bekende naam in medialand. Zo heeft hij door de jaren heen diverse programma’s ontwikkeld voor tv, waaronder zijn laatste zeer populaire programma “Verbouwingstrends”. Dit is een programma dat te zien is op de commerciële zender SBS6. In dit programma worden alle wekelijkse ontwikkelingen op het gebied van verbouwen belicht. Dat maakt het een zeer doeltreffend programma. Immers, iedereen heeft weleens een verbouwing in zijn leven. Of het nu in iemands eigen huis is op bij een bedrijf, wat inspiratie en hulp kunt u waarschijnlijk wel gebruiken. Dat maakt dit programma zeer uniek, want iedereen heeft hier simpelweg baat bij. Op verbouwingstrends.tv vindt u allerlei achtergrondinformatie over dit programma. Het bestaat uit diverse segmenten. Zo komen eerst de laatste trends voorbij gevolgd door vakmanschap, tips & tricks en u krijgt erg veel informatie over verbouwingen die op dit moment gedaan worden. Het wordt gepresenteerd door Erik van Welzenen en ex-voetballer John de Wolf. TV Media Partners is het bedrijf van Leo Houkamp, en heeft dit programma heeft ontwikkeld. Lijkt het u leuk om dit programma te zien? Kijk dan op zondag om 12:30 uur of naar de herhaling, een week later op zaterdag om 14:30. Het programma wordt niet gepresenteerd door Leo Houkamp, maar vergeet niet dat hij het brein is achter dit leuke en gezellige programma.

  Een visionair op televisiegebied, dat is Leo Houkamp

  Leo Houkamp heeft aldus diverse formats voor de televisie bedacht. Maar deze ervaren zakenman heeft ook in allerlei andere branches succesvolle zaken gedaan. Zo is hij de eigenaar van 4 hotels, waarvan er 2 in zijn eigen stad gevestigd zijn. De andere 2 worden door hem geëxploiteerd in Azië. Zijn bedrijf dat programma’s voor de commerciële zenders maakt heeft in het verleden onder andere de volgende programma’s geproduceerd:

  • Het bekende RTL7 programma “Succes in 7 stappen”.
  • Het reeds genoemde Verbouwingstrends,
  • Altijd Jong,
  • Shopping & Lifestyle.

  Leo Houkamp vindt het belangrijk dat elke ondernemer de kans krijgt zich te ontplooien. Hij weet als geen ander hoe moeilijk het kan zijn om een bedrijf te starten en om te falen. Want aan het begin van zijn carrière ging het zeker niet vlekkeloos. Met vallen en opstaan heeft Leo Houkamp geleerd van zijn fouten en beslissingen en is nu uitgegroeid tot een bekende en zeer geliefde producent en businessman. Dat is een reden waarom hij het belangrijk vindt dat iedereen zijn succesfactor vindt en gebruikt!

  U kunt het programma terugkijken via de website van SBS6

  In het nieuwste programma van Leo Houkamp is duidelijk merkbaar dat de hand van deze producent aanwezig is. Het is namelijk een interactief programma zodat de mensen thuis er veel van opsteken. Deze dynamiek naar het publiek toe is kenmerkend voor Leo Houkamp. Hij wil iedereen bij zijn programma’s betrekken, het als het ware laagdrempelig maken. Maar hij houdt ook zeker van high class. Zo geeft hij 4 keer jaar een zeer exclusieve borrel waar bekende presentatoren, beroemde dj’s, vertegenwoordigers uit de media en vele anderen welkom zijn voor een bijzondere avond. Het is een belangrijke borrel waar vele ideeën worden uitgewerkt en men elkaar beter kan leren kennen. Wilt u graag op de hoogte blijven van Leo Houkamp? Dan kunt u hem volgen via Twitter en Google+. Hij houdt een interessant blog bij met alle ontwikkelingen van zijn productiemaatschappij en hij geeft u een inkijkje in zijn leven.