Linkbuilden: meer bezoekers naar uw website halen

  Linkbuilden: meer bezoekers naar uw website halen

  U bent voor uzelf begonnen. U hebt een website of webshop gemaakt of laten maken, maar u merkt dat er niet veel bezoekers op uw website terecht komen. Op dat moment is linkbuilden het antwoord. Nu vraagt u zich natuurlijk direct af wat linkbuilden precies is en dat begrijpen wij. Daarom zullen wij u uitleggen wat met deze term precies wordt bedoeld. Linkbuilden houdt in dat u links plaatst op relevante websites die naar uw website verwijzen. Hierdoor komen er meer bezoekers op uw website terecht die eerder geneigd zijn om uw product of dienst af te nemen en dat is precies hetgeen waar u naar op zoek bent; meer omzet! Linkbuilden mag eigenlijk niet meer ontbreken in uw strategie wanneer u voor uzelf bent begonnen. Het is een tamelijk onmisbaar gegeven wanneer u een serieuze rol wilt spelen in uw veld en uw markt wilt bestieren op een serieuze manier. Bij 1Gooddesigner.nl hebben wij veel ervaring met linkbuilden. Vele tevreden klanten ging u voor in de weg naar een beter lopende website die meer relevante bezoekers aantrekt. Wat veel ondernemers niet in de gaten hebben, is dat het bij het bouwen van een website en het aan de man brengen van een product of dienst om meer gaat dan alleen maar een website online zetten. De manier waarop deze website is opgezet en opgebouwd. De content die er op de website te vinden is en de mate waarin er gebruik is gemaakt van relevante links, bepalen samen in hoeverre uw website ook vindbaar is. Als u van deze zaken allemaal geen gebruik maakt, dan is de kans dat u heel laag scoort in de zoekmachines aanzienlijk want tegenwoordig zijn steeds meer bedrijven zich bewust van de waarde van SEO. SEO is eigenlijk de verzamelnaam voor technieken die kunnen worden ingezet om uw website beter vindbaar te maken. Daarbij moet u dus denken aan:

  • linkbuilden
  • relevante content
  • interne links en externe links
  • web opbouw
  • blogs/columns
  • sociale media

  Linkbuilden laat je doen door 1Gooddesinger

  Linkbuilden laat je doen door 1gooddesigner want wij weten precies hoe wij uw website beter kunnen laten scoren in de grote boze zoekmachines. Wij maken Google uw beste vriend door alle technieken toe te passen die wij tot onze beschikking hebben. Eerder noemden wij al de term SEO. Deze letters staan voor Search Engine Optimalisation. In het Nederlands wordt dat meestal Zoekmachine optimalisatie genoemd. Als u als bedrijf niet helemaal zeker weet of u wel zin heeft om te investeren in linkbuilden dan raden wij u aan om eens te gaan kijken op onze website want hier vindt u alle bedrijven die wij al geholpen hebben met een betere vindbaarheid. De investering in linkbuilden is dan ook altijd meer dan de moeite waard. U wilt namelijk zo hoog mogelijk scoren in de zoekmachines. Hoe werkt dat dan eigenlijk precies? hoor ik u denken. Dat zal ik kort proberen uit te leggen. De zoekmachines bekijken steeds de nieuwe websites die op internet komen. Dat gebeurt om de paar weken. Dus eigenlijk moet u het zo zien. Google beoordeeld steeds uw website op relevantie en bepaalt dan uw rapport. Hoe beter uw rapportcijfer, hoe hoger u scoort in de zoekmachines. Dat betekent dat u dus beloond wordt met een mooie plaats in de rangorde van de zoekmachines. De criteria waarom de zoekmachines bepalen hoe goed uw website is gaan eigenlijk allemaal over de relevantie en originaliteit van uw website. Daarom is het belangrijk dat u unieke teksten op uw website plaatst. Dat betekent dat u geen teksten van andere websites mag gebruiken. U moet dus altijd gebruik maken van eigen unieke teksten. Daarnaast is het verstandig om gebruik te maken van verschillende media zoals filmpjes, plaatjes, blogs en sociale media. Tegenwoordig maken bijna alle websites gebruik van Facebook en Twitter omdat ze hiermee veel links opdoen. Het worden genoemd door Facebook kan ook een goede bijdrage leveren op uw website en de mate waarin hij vindbaar is in de zoekmachines. Linkbuilden is eigenlijk wel een van de belangrijkste factoren als we het hebben over SEO.

  Linkbuilden mag niet ontbreken

  Linkbuilden, zo kunnen we samenvattend wel stellen, mag absoluut niet ontbreken als u een website wilt hebben die goed bezocht wordt. Wat belangrijk is om te weten als ondernemer en eigenaar van een website, is dat bezoekers gemiddeld drie seconde op een website kijken. Hun houding is er eentje van kijken en doorklikken. Te lange stukken tekst zetten dus geen zode aan de dijk. Je moet dus kort en krachtig proberen te zijn op de pagina’s waar bezoekers landen als ze op uw website komen. Deze zogenaamde ‘landingspagina’s’ zijn heel belangrijk voor de klanten. Want dit is het moment waarop de klant besluit of hij tot actie overgaat. Als hij dat niet doet, dan is de landingspagina niet goed en dan moet daar iets aan veranderen. Het is zaak dat een landingspagina heel duidelijk aangeeft wat het product is en tevens is het zaak dat de klanten op of via deze pagina naar de bestelknop kunnen worden geleid. Voor een bezoeker is het belangrijk dat hij weet waar hij aan toe is. Op het moment dat een website goed in elkaar zit, moet een mogelijke klant eigenlijk maar een kant op kunnen en dat is naar de bestelknop. Hij moet echter niet het gevoel hebben dat hij wordt gedwongen maar dat is op een goede website ook niet het geval!