Met onze tussenschoolse opvang laadt uw kind op voor school

  Met onze tussenschoolse opvang laadt uw kind op voor school

  Uw kind eet het liefste altijd thuis tussen de middag. Echter kan dit niet altijd vanwege uw drukke schema. Hiervoor is de tussenschoolse opvang een goede uitkomst. Bij de tussenschoolse opvang voelt uw kind zich gelijk thuis en dient als moment van ontspanning tussen de schoolzaken in. Bij Kinderstralen bieden wij een ontspannen tussenschoolse opvang aan, waarbij uw kinderen zich kunnen opladen voor het tweede deel van de schooldag. Wij leggen u graag meer uit over onze tussenschoolse opvang en hoe u uw kind hiervoor kunt opgeven. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken dat u uw kind moet ophalen en brengen, terwijl er andere belangrijke verplichtingen zijn.

  Een warm gevoel bij onze tussenschoolse opvang

  Voor veel kinderen is overblijven in het begin spannend. Daarnaast ervaren sommigen het zelfs als vervelend. Daarom willen wij kinderen zich zo snel mogelijk thuis laten voelen op onze tussenschoolse opvang. Het moet daarom een moment van ontspanning zijn. De tussenschoolse opvang is namelijk voor veel ouders een noodzakelijke oplossing, doordat zij bijvoorbeeld werken of om een andere reden ophalen en wegbrengen lastig is. Bij ons staat het kind altijd centraal, zodat hij of zij ook echt kan genieten van een moment vrij. Bij ons bent u verzekerd van:

  • Een welkom gevoel
  • Veilige sfeert ijdens de opvang
  • Zorg voor een goede, rustige overdracht naar de leerkracht
  • Warm nest waar kinderen graag vaker verblijven

  Wij bieden dagelijks tussenschoolse opvang voor 15.000 kinderen op basisscholen in 8 provincies. De overblijfmedewerkers zorgen hier voor een welkom gevoel en een veilige sfeer tijdens de opvang, zodat ouders hun kinderen met een gerust hart kunnen laten overblijven. Zij begeleiden de overblijfgroep namelijk met veel plezier en zorgen ervoor dat de opvang geen overbrugging is, maar een ontspannen plek. Daarom kiezen veel ouders voor onze opvang, zodat het kind niet met een vervelend gevoel thuiskomt na een lange dag. Ook kiezen steeds meer scholen ervoor om de tussenschoolse opvang uit te besteden aan professionals, zodat het toch een ander gevoel geeft dan een hele dag op school verblijven. Wij kunnen u natuurlijk altijd meer vertellen over onze opvang voordat u uw kind opgeeft. Onze medewerkers kunnen u namelijk alles vertellen over onze werkwijze, zodat u uw kind met een gerust hart aan ons over kunt laten en uw kind een gevoel van thuiskomen kunt geven bij Kinderstralen.

  Uitsluitend gekwalificeerde medewerkers in dienst

  Kinderstralen is uw specialist op het gebied van opvang voor uw kind. Wij hebben jarenlange ervaring binnen het werkveld en uitsluitend gekwalificeerde medewerkers in dienst die uw kind een gevoel van thuiskomen kunnen geven. Wij begeleiden elk individueel kind op een pedagogisch verantwoorde manier. Daarbij sluiten we aan bij de visie van de school en zoeken op allerlei manieren verbinding met kind, school en ouder. Naast de opvang op school, zijn we met de Overblijfacademie specialist in korte, praktische cursussen en workshops, speciaal voor overblijfprofessionals en de tussenschoolse opvang. Overblijfmedewerkers en coördinatoren volgen scholing in groepsverband of zelfstandig met e-learning vanuit huis. Zo bent u ervan verzekerd dat uw kind altijd in goede handen is en weer veilig op school wordt afgeleverd nadat de pauze voorbij is. Heeft u na het lezen van alle informatie nog vragen, behoefte aan meer informatie of wilt u uw kind opgeven voor onze opvang? Neem dan gerust contact met ons op middels de contactgegevens die vermeld staan op kinderstralen.nl. Onze medewerkers helpen u dan graag verder door uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van alle informatie die u nodig heeft.