Mooie bedrijfsnaamborden via NaambordenCentrale

  Mooie bedrijfsnaamborden via NaambordenCentrale

  Voor onze apotheek hebben wij mooie bedrijfsnaamborden laten maken bij de NaambordenCentrale. Dit hebben we eenvoudig kunnen doen via naambordencentrale.nl waar  we heel eenvoudig via de website een offerte hebben kunnen aanvragen voor wat we precies wilden. Uiteindelijk ging het om een aantal bedrijfsnaamborden die inpandig gebruikt zijn, waaronder een bord voor op de balie, en aantal bedrijfsnaamborden bij de twee ingangen die onze apotheek heeft en een aantal bedrijfsnaamborden om aan te duiden welke parkeerplaatsen er bij onze apotheek horen.

  Het materiaal van onze bedrijfsnaamborden

  Het voordeel van de website van NaambordenCentrale is dat je heel overzichtelijk kunt kiezen tussen de diverse materialen die er worden aangeboden, waaronder:

  • Borden van acrylaat
  • Aluminium borden
  • Borden van aluminium met plexiglas
  • Enkel plexiglas
  • RVS bedrijfsnaamborden
  • Trespa borden

  Daarbij kun je eenvoudig een selectie maken op prijs, wat de keuze natuurlijk een stuk vergemakkelijkt. We hebben voor de bedrijfsnaamborden bij de parkeerplaatsen ervoor gekozen om met metalen te werken. Deze zijn het meeste hufterproof en daarmee zijn we ervan verzekerd dat we mooie en goede bedrijfsnaamborden hebben die kwalitatief zijn en duidelijk aangeven waar onze bezoekers hun auto kunnen parkeren. Het bedrijfsnaambord op de balie hebben we van plexiglas laten maken. Dit is een veel groter bord dan de rest met hierop enkel het logo en de bedrijfsnaam van onze apotheek. Dit is heel mooi en stijlvol vormgegeven en op een kwalitatieve en professionele manier op onze balie, die van hout is gemaakt, bevestigd. De kleur van het hout is zichtbaar door het plexiglas en vormt een heel mooi contrast met ons logo dat limoen groen is van kleur. Het is qua uitstraling echt een aanwinst in het interieur van de apotheek geworden en wat dat betreft zijn we blij dat we dit grote bord bij onze bestelling van de bedrijfsnaamborden hebben meegenomen.

  Meer besteld bij de NaambordenCentrale

  Voor de bedrijfsnaamborden bij de twee ingangen hebben we een kleiner bordje gekozen van aluminium met plexiglas. Dit ziet er ook heel erg professioneel uit en was mooi te bevestigen naast de ingang en de intercom. We zijn wat dat betreft in één keer heel goed geslaagd via de NaambordenCentrale. Daarnaast hebben we nog meer producten daar aangeschaft, want we waren nog op zoek naar naamplaatjes die we konden gebruiken op diverse lades van onze kasten in de apotheek en naar naamplaatjes waarop we bepaalde teksten konden laten plaatsen en die gebruikt konden worden voor, onder andere, de nachtautomaat waar mensen ’s nachts hun medicijnen uit kunnen halen. De mogelijkheden die op deze website worden geboden zijn wat dat betreft zeer uitgebreid en de prijzen zijn erg betaalbaar. We hebben voor alles samen één offerte laten maken en daar een heel net voorstel voor gehad. De ontwerpen hebben we grotendeels zelf kunnen maken voor zowel de bedrijfsnaamborden als de naamplaatjes en tekstborden de we ook nog besteld hebben. Alles is toen in één keer besteld en verwerkt door de NaambordenCentrale, waarbij we in nauwe samenwerking ervoor gezorgd hebben dat alles er precies zo uit kwam te zien als wij voor ogen hadden. De borden worden geleverd met bevestigingsmaterialen, dus toen de hele bestelling bij ons binnen kwam, hebben we gelijk op alle plekken de borden bevestigd. Buiten, bij de parkeerplaatsen, zijn ze op paaltjes gezet, waarmee ze goed en duidelijk zichtbaar zijn voor de bezoekers en de borden bij de deur zijn boven de intercom geplaatst, zodat mensen direct weten dat ze aan het juiste adres bij ons zijn. De grote plexiglas plaat met het logo en de bedrijfsnaam is toen op de balie aangebracht. Na bevestiging van alle tekstborden en naamplaatjes waren we snel klaar.