Op zoek naar een bedrijf voor lokaalverhuur in Utrecht

  Op zoek naar een bedrijf voor lokaalverhuur in Utrecht

  Begin vorig jaar ben ik begonnen met het geven van workshops en trainingen in Amsterdam. In Amsterdam gaf ik trainingen in communicatie aan bedrijven en geef deze trainingen vaak bij het bedrijf zelf. Ik merkte echter dat er veel interesse was in de training buiten bedrijven om, daarom begon ik met het geven van de training aan individuele klanten. Ik wilde graag dezelfde training gaan geven aan personen in de omgeving van Utrecht en was daarom op zoek naar een bedrijf voor lokaalverhuur. Via de website van learnwise vond ik een mooie locatie en daar heb ik vorige week de training gegeven. Ik heb vele jaren gewerkt als accountmanager bij een groot internationaal bedrijf en was altijd erg goed in mijn werk. Ik vond het contact met de klanten het leukste, maar vond het ook altijd fijn om workshops, of coaching te geven aan andere accountmanagers. Ik maakte na twee jaar een promotie en sindsdien werd van mij verwacht dat ik mijn teamleden begeleidde in hun groei. Ik begon steeds vaker workshops en trainingen te geven en merkte dat ik dat leuker vond dan de rest van mijn werkzaamheden. Vorig jaar begon ik met het volgen van een opleiding tot trainer, zodat ik mij hier volledig op kon richten. Uiteindelijk nam ik ontslag en richtte mijn eigen bedrijf op. Eerst gaf ik alleen trainingen in Amsterdam, maar dat ging zo goed, dat ik ook op andere plaatsen trainingen wilde geven. Ik wilde mijn eerste training in Utrecht gaan geven, maar daarvoor moest ik wel op zoek naar lokaalverhuur. De training die ik wilde geven, zou voor iedereen te volgende zijn, zolang zij zich maar hadden ingeschreven. Ik wilde de training aan maximaal 25 mensen geven, want anders werd de groep te groot. Daarom wilde ik zoeken naar lokaalverhuur voor 25 gasten. 

  Lokaalverhuur via learnwise

  Online zocht ik naar bedrijven die ruimtes verhuren voor het geven van trainingen en vergaderingen in de omgeving van Utrecht. Voor mij was het belangrijk dat de locatie goed bereikbaar zou zijn en dat ik mijn laptop kon aansluiten voor de presentatie. Ik kwam verschillende bedrijven tegen die aan lokaalverhuur in Utrecht deden en vergeleek hun aanbod. Ik vond onder andere het bedrijf learnwise en dit bedrijf voldeed aan al mijn wensen. Ik kon een van de lokalen bekijken en vond het zeer geschikt voor de trainingen. Via dit bedrijf wilde ik het lokaalverhuur in Utrecht regelen. 

  Een geslaagde training

  Vorige week was de training in Utrecht en het was zeer goed verlopen. De cursisten waren erg enthousiast en de locatie was een goede keuze. Alles was goed geregeld voordat de training begon en ik hoefde alleen mijn laptop aan te sluiten. Ik wilde in de toekomst vaker trainingen geven in Utrecht en ik weet al welk bedrijf ik voor het lokaalverhuur ga gebruiken. Voor lokaalverhuur in Utrecht raad ik learnwise.nl aan.

  • De locatie is goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer
  • Het is mogelijk om je eigen laptop aan te sluiten
  • Ik hoefde niets zelf voor te regelen, de ruimte stond klaar voor de training
  • In de toekomst zal ik vaker bij dit bedrijf een ruimte huren