Op zoek naar een betrouwbaar installatiebedrijf in Hoofddorp?<span data-ccp-props= " />

  Op zoek naar een betrouwbaar installatiebedrijf in Hoofddorp? 

  Ik was op zoek naar een betrouwbaar installatiebedrijf in Hoofddorp. Ik was op zoek naar een bedrijf dat niet alleen professioneel te werk gaat, maar ook nog eens betaalbaar is. Ik heb namelijk recentelijk een huis gekocht. Het is een huis uit 1940, dus qua elektra en beveiliging schort er nogal het een en ander aan. Om die reden was ik dus op zoek naar een betrouwbaar installatiebedrijf in Hoofddorp dat dit voor mij kon regelen.  

  T. van Dijk Installatietechniek is een betrouwbaar installatiebedrijf in Hoofddorp  

  Ik was dus op zoek naar een installatiebedrijf in Hoofddorp dat voor mij de elektra en beveiliging in mijn huis zou kunnen opknappen. Dat was nog een hele klus, want er moest ontzettend veel gebeuren aan mijn woning. Daarnaast moest het ook nog eens betaalbaar zijn, de woning heeft mij al genoeg gekost. Ik heb veel tijd en moeite gestoken in de verbouwing van het huis. Het meeste heb ik zelf kunnen doen, ik ben namelijk een best handige klusser. Van elektra en dergelijke heb ik echter geen kaas gegeten, dus ik moest daarvoor een installatiebedrijf in Hoofddorp inschakelen. Via een collega van mij ben ik bij T. van Dijk Installatietechniek uitgekomen. Dit is een betrouwbaar installatiebedrijf in Hoofddorp dat de installatie van elektra en nog veel meer kan realiseren. Bij T. van dijk Installatietechniek kun je onder andere terecht voor: 

  • Het vervangen van oude elektra 
  • Het aanleggen van nieuwe elektra 
  • Het installeren van inbraakpreventie 
  • Het installeren van schotelantennes 

  Dit was natuurlijk perfect. Niet alleen moest de elektra door het gehele huis vervangen worden, ik had ook een aanbouw waar nieuwe bedrading aangelegd moest worden. Daarnaast was ik ook op zoek naar beveiligingscamera’s en een beveiligingssysteem voor mijn woning. Tot nu toe had ik nog geen installatiebedrijf in Hoofddorp gevonden die dit allemaal voor mij kon realiseren. Ik maakte dus gauw een afspraak bij T. van Dijk Installatietechniek. Ze konden de volgende dag al langskomen en dat vond ik erg prettig. Voordat alle elektra is aangelegd en vervangen kon ik natuurlijk niet verder met het verbouwen en opknappen van mijn nieuwe woning. De volgende dag kwam een installatiemonteur van T. van Dijk Installatietechniek langs. Het was een erg vriendelijke man. Ik vertelde hem wat er allemaal moest gebeuren en wat ik allemaal wilde hebben. Ik kon gelijk horen dat hij verstand van zaken had. Hij legde mij uit wat er allemaal mogelijk was en hoe hij dit aan ging pakken. Hij gaf me daarnaast ook nog eens advies over de verschillende beveiligingssystemen die hij bij mij thuis kon installeren. Daar had ik natuurlijk zelf niet zoveel verstand van. De installatiemonteur ging aan de slag en intussen maakte ik een kop koffie voor hem klaar. Hij ging zorgvuldig, maar wel snel te werk en maakte intussen ook nog een praatje met me. Ik heb van hem veel geleerd over elektra. 

  Neem contact op als u een installatiemonteur zoekt 

  Na twee dagen heeft de installatiemonteur van T. van Dijk mijn hele woning voorzien van nieuwe elektra en beveiligingssysteem. Ik ben erg te spreken over zijn werkwijze en ben blij dat ik voor dit installatiebedrijf in Hoofddorp heb gekozen. Alles is netjes en professioneel geïnstalleerd en keurig afgewerkt. De goede service van T. van Dijk Installatietechniek was daarnaast ook nog eens erg betaalbaar. Als je dus ook op zoek bent naar een professioneel installatiebedrijf in Hoofddorp voor het aanleggen van elektra of beveiligingssystemen, neem dan contact op met T. van Dijk Installatietechniek via http://vandijkinstallatietechniek.nl/installatiebedrijf-hoofddorp/. Zij bieden uitstekende service voor een zachte prijs.