Op zoek naar een cadeau voor haar verjaardag

  Op zoek naar een cadeau voor haar verjaardag

  Op zoek naar een cadeau voor haar verjaardagSinds een paar maanden heb ik een nieuwe vriendin en we zijn helemaal in de zevende hemel. Het is grappig dat we nu al zo gek op elkaar zijn en dus wil ik haar heel graag verrassen met een cadeau voor haar verjaardag. We kennen elkaar nog geen half jaar en ik weet nog niet zo goed wat ze leuk vind en waar ze van houdt. Een cadeau voor haar verjaardag moet dus iets speciaals zijn en ik wil ook dat het echt een verrassing voor haar is. In mijn zoektocht naar een cadeau voor haar verjaardag en ik online gestuit op de website www.verrasjelief.nl. Wat een vondst zeg, want ik denk dat er veel mensen zijn die hun lief willen verrassen, terwijl ze pas net samen zijn. Ik ben dus eens lekker door de website van Verras Je Lief gaan struinen en zag allerlei leuke dingen die een perfect cadeau voor haar verjaardag zouden vormen.

  • Oorbellen
  • Massageolie
  • Lingerie
  • Geurkaarsen
  • Cadeausets

  Nu denk ik inmiddels een klein beetje aan te kunnen voelen welk cadeau voor haar verjaardag bij haar zou passen, maar lichte twijfel had ik op het moment van de keuze voor het cadeau voor haar verjaardag nog wel.

  Mijn cadeau voor haar verjaardag

  Op de website van Verras Je Lief heb ik meerdere dingen gezien waarvan ik het gevoel heb dat ze die wel leuk zou vinden. Ik had voor mijzelf voorgenomen dat ik het cadeau voor haar verjaardag niet al te persoonlijk wilde maken en ook niet al te groot of te duur. Ik wil niet dat zij een bepaalde druk voelt door het cadeau voor haar verjaardag. Ik had uiteindelijk een keuze gemaakt tussen een cadeauset, een mooie tas en een sieraad. Ik wilde hier nog wel even over nadenken en heb alle drie de items in mijn winkelmandje op deze website gedaan, zodat ik de volgende dag terug kon komen om definitief het cadeau voor haar verjaardag aan te schaffen. Dit bleek best een goede keuze geweest te zijn, want toen ik terug kwam om de verschillende items te bekijken was me opeens heel duidelijk dat de tas en het cadeauset zouden afvallen. Een cadeauset is natuurlijk heel mooi, maar ik wilde toch iets echt bijzonders aan haar geven en een tas is juist iets wat heel persoonlijk is. Als we langer samen zijn en ik haar ooit een tas cadeau wil doen, dan mag ze die zelf bij Verras Je Lief van mij uitzoeken.

  Een prachtig sieraad als cadeau

  Op de website van Verras Je Lief had ik ook sieraden gezien en er is best veel keuze tussen oorbellen, kettingen en andere soorten sieraden. Ik zag echter ook een zilveren armband die handgemaakt is en uit Nepal komt. Dauwdruppels, zoals deze armband heet, is helemaal ambachtelijk gemaakt. Het is als het ware een verzameling druppels die om de arm heen vallen en het is een heel elegant sieraad, waarvan ik het vermoeden had dat mijn vriendin hier heel erg van zou houden. Het ziet eruit als een echt designsieraad en het is een mooi en uniek sieraad wat in mijn ogen goed bij haar past. Dat is wel iets wat ik heel belangrijk vind. Ik geef alleen cadeaus waarvan ik zelf vind dat het mooi of stijlvol is, dus het zegt haar direct ook iets over mij. Met dit cadeau kon ik een statement maken en dus heb ik het via de website voor haar aangeschaft. Nadat ik mijn vriendin haar cadeau voor haar verjaardag had overhandigd werd gelijk bevestigd dat ik de juiste keus had gemaakt. Ze vind de armband fantastisch. Lees meer…