Presentatiemappen

  Presentatiemappen

  Offertemappen, of ook wel presentatiemappen drukken kan juist dat ene detail zijn dat bepalend is voor de uitstraling van een presentatie. Bij Drukwerkdeal.nl kan je meerdere uitvoeringen laten afdrukken met een vormgeving zoals jij hebt doorgegeven. In een presentatiemap berg je de documenten op die betrekking hebben op de bijeenkomst. De deelnemers zullen het zeker op prijs stellen als ze zien dat er met zorg materiaal is samengesteld en wordt uitgedeeld. Je geeft zo een goede indruk van jouw organisatie. Zeker als je kwalitatieve mappen hebt gemaakt die horen bij de bijeenkomst of presentatie. Neem dit ook in overweging als je de samenstelling voor presentatiemappen drukken gaat instellen. Tevens kan je een ontwerp of bestand toesturen met daarop het ontwerp om de map een unieke uiterlijk te geven. Je hebt de hele vormgeving zelf in de hand. Niets is leuker om jouw eigen creatie op de map te zien. Des te trotser voel jij je als de bijeenkomst van start gaat. Goede presentatie geeft direct een zeker gevoel, voor zowel jou als de aanwezigen. Ga daarom gauw naar Drukwerkdeal.nl voor presentatiemappen drukken. Je hoeft niet veel te besteden om representatieve mappen te laten afdrukken. Het is de investering waard en je zal met tevredenheid de mappen uitdelen als het zo ver is.

  Presentatiemappen drukken met een originele vormgeving

  Met presentatiemappen drukken begin je al met de originaliteit van jouw bijeenkomst. Zeker als hierop jouw unieke ontwerp staat afgebeeld. Al is het alleen het logo van het bedrijf, met daarbij de bedrijfsnaam met de herkenbare kleuren van de huisstijl. In combinatie met de gepaste vormgeving, voorzie je alle aanwezigen van een handige presentatiemap. Bij Drukwerkdeal.nl worden de volgende formaten aangeboden voor presentatiemappen drukken:

  • Standaard: een formaat van 490 bij 349 mm waarin 1 visitekaartje in opgeborgen kan worden en de rechterbinnenflap kan bedrukt worden.
  • Premium 1: hier kan je maar liefst 3 visitekaartjes in opbergen en zowel de linker- als de rechterbinnenflap kunnen bedrukt worden op dit formaat van 550 bij 395 mm.
  • Premium 2: hier kan 1 visitekaartje in gedaan worden en de rechterbinnenflap kan bedrukt worden, deze is wel groter dan het standaardmodel, namelijk 575 bij 350 mm.
  • Premium 3: deze heeft het formaat van 510 bij 355 mm, heeft plaats voor 1 visitekaartje en de linkerbinnenflap kan bedrukt worden.

  Formaten voor presentatiemappen drukken kunnen besteld worden met een rugdikte van 1 mm of 5 mm. De dikte van jouw map is natuurlijk afhankelijk van de hoeveelheid documenten die je erin wilt opbergen. In het formaat van 5 mm kan je behoorlijk wat documenten kwijt en zit je altijd goed.

  Voor flitsende ontwerpen

  Drukwerkdeal.nl gebruikt twee soorten materialen voor presentatiemappen drukken, namelijk houtvrij mat mc papier en houtvrij natuurkarton wit papier. Houtvrij mat is een papiersoort die stevig, mat en glad van structuur is. Het is geschikt voor het bedrukken met de full color techniek, dus met name als je de map wilt voorzien van een mooie foto. Wil je jouw gasten ook de mogelijkheid geven om op de map te schrijven, dan is het houtvrije natuurkarton wit geschikt. Dit is voorzien van een ruwe structuur die goed te beschrijven is. Je maakt jouw mappen helemaal goed af met een mooie luxe afwerking. Met een afwerking van glans- of matlaminaat bij presentatiemappen drukken, krijgt de map een glanzende of matte laag. Met SPOT UV-lak wordt er nog gezorgd voor een extra glossy laklaag, die de mappen nog flitsender maakt. Het is zelfs mogelijk de afwerking zowel enkelzijdig als dubbelzijdig te laten toepassen. Dit geldt zelfs voor de glossy laag. Mocht je een mooi ontwerp hebben voor de presentatiemappen drukken, laat deze dan nog mooier uitkomen met een luxe afwerking door Drukwerkdeal.nl.