Professioneel coachen met paarden

  Professioneel coachen met paarden

  Graag maken wij even van de gelegenheid gebruik om u iets meer te vertellen over coachen met paarden. Merkt u dat het op dit moment allemaal wat tegenzit in uw dagelijks leven? Gaat de communicatie op de werkvloer niet echt goed? Krijgt u niet gemakkelijk van uw medewerkers gedaan wat u zou willen? Dan is het zeker aan te raden om u eens te verdiepen in de mogelijkheden om hier iets aan te doen. Dit is namelijk geen aangeboren eigenschap. Het kan veranderd worden! Als u op zoek gaat, dan zult u vele coaches tegenkomen. Maar nergens anders dan bij ons vindt u zo’n unieke manier van coaching: coachen met paarden. Wij zorgen er altijd voor dat er een paard aanwezig is om u te spiegelen. Dat is de essentie van coachen met paarden. Kunt u zich er nog niks bij voorstellen? Neem dan even de tijd om de volgende informatie tot u door te laten dringen. Want coachen met paarden is zeker de moeite waard om eens te overwegen! Coachen met paarden is een speelse vorm van coaching. Het is ook nog eens heel doeltreffend, zo is gebleken uit diverse onderzoeken. Het lijkt misschien een ver van uw bed show, maar als u eenmaal bij ons bent, dan zult u al snel merken hoe effectief dit is. Bij coachen met paarden staat uw leiderschap centraal. Als u een duidelijke opdracht geeft, dan luistert het paard goed en doet het meteen wat u zegt. Als u iets tegen het dier zegt, maar dan zonder dat u hier echt van overtuigd bent, dan zal het ook niet antwoorden. Het blijft dan gewoon staan waar het staat. Zo zult u al snel zien wat het effect is van uw vragen of bevelen. Wordt er gehoor aan gegeven of niet? Als u dit met mensen bekijkt, dan is het niet altijd duidelijk waar het probleem ligt. In coachen met paarden is dit echter meteen te zien. Op die manier hebt u al snel duidelijkheid!

  Coachen met paarden is bijzonder effectief

  In de vorige alinea hebben wij u meer verteld over wat coachen met paarden zoal inhoudt. Hebben wij uw interesse gewekt? Zou u ook wel op zo’n bijzonder manier aan uw communicatieve vaardigheden willen werken? Dan horen wij dit natuurlijk graag van u. Wij van Innerqi staan te allen tijde voor u klaar om u kennis te laten maken met onze workshops. Wij hebben werkelijk voor ieder wat wils, zodat er altijd wel wat van uw gading tussen zit. Wij hebben nog nooit iemand voor een dichte deur laten staan, dus iedereen is welkom voor coachen met paarden. Twijfel daarom niet langer en neem vandaag nog een kijkje op onze website om erachter te komen hoe u contact met ons op kunt nemen. Dan kunt u al uw vragen over coachen met paarden stellen. Natuurlijk kunt u ook gewoon even rondkijken. Verder is het mogelijk om u direct aan te melden voor een van onze sessies. Dan kunt u gelijk ervaren hoe het is om gespiegeld te worden door een paard. En dit kan voor verrassend veel inzicht zorgen. Natuurlijk is het ook heel goed mogelijk om voor normale coachingssessies te kiezen, maar dan zult u niet meteen de vinger op de zere plek kunnen leggen. Met een paard is dit wel zo, omdat het dier geen omwegen kent. Het reageert namelijk alleen op u als u volledig resoluut een opdracht geeft. En dat is verhelderend! Op die manier leert u meteen hoe u uw leiderschap het beste in de praktijk kunt brengen. En het leuke is dat coachen met paarden voor iedereen werkt. U hoeft hiervoor niet speciaal geïnteresseerd te zijn in deze dieren. U kunt ook bij Innerqi terecht als u hier verder geen affiniteit mee hebt. Onze coaching werkt altijd!

  Gespiegeld worden door een intuïtief beest

  We kunnen nog veel van dieren leren. Althans, dat is een uitspraak die vaak gedaan wordt. Maar deze zegging wordt eigenlijk helemaal niet zo vaak in de praktijk gebracht. Bij Innerqi doen wij dit wel, omdat wij ons er ten diepste van bewust zijn dat een dier ons heel veel over ons zelf kan laten zien. Wij noemen de cursus dan ook ‘het paard als spiegel’. Coachen met paarden is erg verhelderend. Dat blijkt wel uit het volgende voorbeeld: er was eens een cursist die het paard vroeg om om hem heen te lopen. Maar het enige wat er gebeurde was dat de cursist maar om het dier heen bleef lopen. Het beest zelf bleef gewoon staan waar het stond en verroerde zich niet. Het kreeg namelijk niet een duidelijke opdracht die vol overtuiging uitgesproken werd. Dit maakte dus erg veel duidelijk. En zo zijn er nog wel meer voorbeelden op te sommen, waaruit blijkt dat het coachen met paarden erg veel helderheid brengt. Als u met Innerqi in zee gaat, dan kunt u onder andere profiteren van:

  • coachen met paarden in de provincies Friesland, Drenthe, Overijssel en Noord-Holland
  • coachingssessies tegen een aantrekkelijk tarief
  • een verfrissende kijk op uzelf
  • de mogelijkheid om steviger in uw schoenen komen te staan
  • en nog veel meer

  Kortom, u hebt geen enkele reden meer om niet voor coachen met paarden bij Innerqi.nl te kiezen. Wij hebben al vele bedrijfsleiders uit het noorden van het land geholpen door middel van coachen met paarden. Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op!