Skipashouder online bestellen voor consumenten

  Skipashouder online bestellen voor consumenten

  Bent u een doorgewinterde wintersporter maar raakt u nog wel eens uw skipas kwijt? De oplossing die u zoekt is dichterbij dan u denkt. Een skipashouder zorgt ervoor dat uw skipas op een veilige manier vastzit aan uw skikleding. Een degelijke houder is bijvoorbeeld online te bestellen bij dereklameshop. Deze zijn voorzien van een handig trekkoord waardoor u de houder niet lost hoeft te maken van uw jas of vest. U kunt de pas laten zien wanneer het nodig is, en hoeft deze niet te verwijderen. Ook na het skiën kunt u de pas in de pashouder laten zitten en deze samen met uw jas opbergen. Hiermee voorkomt u ook dat u uw pas kwijtraakt in een café of tijdens een wandeling, of in uw hotel. Vele mensen zijn al geholpen met een skipashouder. Consumenten kunnen deze aanschaffen via de webshop van De Reklameshop. De pashouder kost inclusief verzendkosten minder dan een euro. Als u daar de kosten van een verloren pas tegenover zet bent u dus absoluut goedkoper uit met de aankoop van een pashouder.

  Skipashouder laten bedrukken voor bedrijven

  Het is niet alleen mogelijk een skipashouder aan te schaffen als consument. Ook voor ondernemers kan het kopen van een skipashouder interessant zijn, maar dan voor reclamedoeleinden. De houder die u via De Reklameshop koopt kunt u namelijk via dezelfde website laten bedrukken, bijvoorbeeld met een:

  • Bedrijfslogo
  • Bedrijfsnaam
  • Boodschap
  • Telefoonnummer

  Zo maakt u reclame voor uw bedrijf met een handige skipashouder die iedereen graag gebruikt om zijn of haar skipas bij zich te houden. Omdat de aanschaf en het bedrukken van een pashouder voor ondernemers financieel ook zeer aantrekkelijk is, kozen al vele ondernemers voor u voor deze tactiek. Vooral bedrijven die zich nabij een skigebied bevinden maken hier gebruik van, maar u kunt natuurlijk ook uw eigen bedrijf profileren door een skipashouder te laten ontwerpen met uw logo en bedrijfsnaam. Deze originele manier van marketing wordt doorgaans gewaardeerd door klanten. Daarnaast kan een skipashouder een leuk cadeau zijn voor werknemers en relaties. Het wordt dan ook veelvuldig ingezet als relatiegeschenk. Kijk voor meer informatie over alle mogelijkheden en tarieven van diverse modellen op https://www.dereklameshop.nl/wintercollectie-dereklameshop-nl/skipashouder-logo-skipashouders-onbedrukt.html.

  Slim reclame maken

  Het uitdelen van een bedrukte pashouder is een van de vele manieren die ondernemers kunnen inzetten om slim reclame te maken voor hun bedrijf. Een nuttig artikel of product uitdelen met een bedrijfsnaam erop is een bewezen methode om zichtbaarheid te vergroten. Dit is mogelijk met meer artikelen van De Reklameshop. Denk bijvoorbeeld aan schrijfwaren, etenswaren of tassen en textiel. Bijna alle gebruiksvoorwerpen zijn geschikt om te bedrukken en daarmee reclame te maken. Hiermee maakt u slimmer reclame dan uw concurrenten. Consumenten zijn gevoelig voor het ontvangen van gratis artikelen en dragen deze graag met zich mee. Hiermee laat u uw klanten dus reclame voor u maken. Bijkomend voordeel in geval van de skipashouder is dat u en uw klanten nooit meer zonder skipas komen te zitten. Hetzelfde geldt voor tassen of pennen die u uitdeelt. Ook dat zijn onmisbare zaken in het dagelijks leven. Iedereen wil wel een paar extra pennen en een tas. Het maakt de meeste mensen dan niets uit dat er een logo of bedrijfsnaam op staat. Soms lopen zij hier zelfs graag mee rond, omdat uw bedrijf een zeker imago heeft. Dat is wat marketing voor u kan betekenen. Vragen over het kopen en bedrukken van een pashouder? Neem dan contact op via de website voor meer informatie. Onze medewerkers helpen u graag verder.