Sla twee vliegen in 1 klap met duurzame relatiegeschenken

  Sla twee vliegen in 1 klap met duurzame relatiegeschenken

  Sla twee vliegen in 1 klap met duurzame relatiegeschenkenHet is verleidelijk om voor relatiegeschenken te kiezen voor goedkope plastic producten zoals zonnebrillen of zadelhoesjes. Je kunt hier voor relatief weinig geld meteen heel veel van produceren. In die zin is het effectief, want je kunt veel mensen bereiken. Probleem met dit soort goedkope producten is dat men er weinig waarde aan hecht. Dat betekent dat dergelijke producten vaak worden weggegooid. Soms nadat men heeft gelezen van welk bedrijf het afkomstig is, maar vaak genoeg ook voordat er aandacht aan wordt geschonken. Dat betekent dat een deel dus zonder dat het effect heeft gehad een nadelige impact gaat hebben op de natuur. Daarom is het beter om te kiezen voor duurzame relatiegeschenken van Greengiving, want daarmee sla je in ieder geval twee vliegen in 1 klap en met een beetje geluk zelfs drie vliegen. Ten eerste koop je ecologisch verantwoorde producten als je kiest voor de duurzame relatiegeschenken van Greengiving. Dat betekent dat er gebruik is gemaakt van duurzame producten of dat het gaat om producten die een leven lang meegaan of recyclebaar zijn of om producten die zijn gemaakt van gerecycled materiaal. Dat betekent dat de producten niet snel zullen worden weggegooid, want het gaat om duurzame producten van kwaliteit. Denk bijvoorbeeld aan een stevige katoen tas. Deze kun je altijd gebruiken en gooi je niet zo snel weg als een plastic tasje. Of een waterfles die van goede kwaliteit is en waar je altijd gebruik van kunt maken. Ook deze zul je niet zo snel weggooien. Dat betekent dat je zowel gebruik maakt van duurzame relatiegeschenken en de natuur dus niet nodeloos belast en je brengt je bedrijfsnaam onder de mensen. Een derde voordeel is dat je de ontvangers van de duurzame relatiegeschenken laat zien dat je begaan bent met het milieu. Hier kun je eigenlijk nooit de mist in gaan. Want mensen die niets om het milieu geven zullen niet opeens een hekel krijgen aan jouw bedrijf als je gebruik maakt van duurzame producten. Maar mensen die wel om het milieu geven zullen het je niet in dank afnemen als je met allerlei zinloze plastic prullaria artikelen komt aanzetten. Dus in het geval van duurzame relatiegeschenken loop je geen risico, maar je loopt wel een risico om een deel van de ontvangers tegen je in het harnas te jagen als je kiest voor niet-duurzame relatiegeschenken. Dus als je een goede indruk wilt achterlaten met je relatiegeschenken, kies dan voor de duurzame relatiegeschenken van Greengiving.

  Kijk voor verschillende duurzame relatiegeschenken op greengiving.nl

  Mocht je op zoek zijn naar duurzame relatiegeschenken of ben je simpelweg benieuwd naar de mogelijkheden op dit gebied, dan kun je het beste even een kijkje nemen op de website van greengiving.nl. Hier vind je een overzicht van alle verschillende soorten van relatiegeschenken die je kunt kopen. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Katoenen tassen
  • waterflessen
  • bamboe relatiegeschenken

  Bestel je relatiegeschenk via de site

  Via de site van greengiving.nl kun je in de producten die je wilt kopen toevoegen aan de winkelwagen. Uiteraard kun je ze eerst laten bedrukken, zodat je ze ook echt kunt gebruiken als relatiegeschenk.