Toe aan een online reputatiemanagement?

  Toe aan een online reputatiemanagement?

  whitecanvas - Online reputatiemanagement

  Het is een feit dat alle informatie over een bedrijf of persoon die daar werkzaam is steeds zichtbaarder wordt op het wereldwijde web. Aan de ene kant is dat mooi, want potentiële klanten kunnen op die manier snel iets over u te weten komen. Maar aan de andere kant kan dit ook belemmeren. Online reputatiemanagement is dan een hele goede uitkomst. Hiermee kunt u uw reputatie op het internet namelijk beheren, zodat u zelf achter het roer staat. U kunt zelf beïnvloeden wat openbaar is en wat niet. Het is ook geen wonder dan online reputatiemanagement steeds meer aan populariteit begint te winnen vandaag de dag. Als u het nieuws een beetje volgt, dan zult u met enige regelmaat berichten voorbij zien komen die het publieke imago van een onderneming of persoon enorm kunnen schaden. Dat is de keerzijde van het feit dat alles openbaar zichtbaar is. Veel bedrijven denken echter dat ze geen invloed hebben over wat er over hen geschreven wordt en proberen zich zo goed en zo kwaad als het gaat neer te leggen bij de omstandigheden. Gelukkig bestaat er sinds een poosje zoiets als online reputatiemanagement, dat ervoor kan zorgen dat informatie op het wereldwijde web goed beheerd kan worden. Zo is het bijvoorbeeld zelfs mogelijk om gegevens uit Google te verwijderen! En dat is natuurlijk altijd goed om te weten. Als er een oncharmante foto van u van een hardloopwedstrijd bovenaan in de zoekresultaten prijkt, dan bent u dankzij online reputatiemanagement in staat om daar wat aan te doen. U wilt per slot van rekening niet dat mensen u daar op beoordelen.

  De voordelen van online reputatiemanagement op een rij

  Als u voor online reputatiemanagement kiest, dan maakt u een zeer verstandige beslissing. U neemt namelijk het heft in eigen hand als het gaat om uw openbare gegevens op het internet. En dat is wel zo slim, want anders weet u nooit precies wat er allemaal van u op het wereldwijde web rondslingert. Kortom, online reputatiemanagement is vandaag de dag een must voor ieder zichzelf respecterend bedrijf die het eigen imago belangrijk acht. De grote voordelen hiervan zijn dat:

  • U zelf in de gelegenheid wordt gesteld om gegevens te wijzigen dan wel te verwijderen
  • U zich vrijer kan voelen in uw privé-leven, omdat u zelf de touwtjes in handen heeft over uw online informatie
  • U een goede indruk kunt maken op het grote publiek en op potentiële klanten, wat weer meer klandizie in de hand werkt en dus een beter rendement.

  Al met al kunt u tegenwoordig niet meer om online reputatiemanagement heen. Twijfel daarom ook niet langer en hak vandaag nog de knoop door om hier ook voor te gaan. Dat zal u beslist geen windeieren leggen. Wilt u hier graag professionele hulp bij inschakelen? Lees dan snel even verder in de volgende alinea, want daarin wordt u haarfijn uit de doeken gedaan met welke firma u dan het beste in zee kunt gaan.

  Kies voor White Canvas, Reputation Guards

  Heeft u vervelende afbeeldingen of tekst over uzelf of een van uw medewerkers op het internet gesignaleerd en wilt u hier graag iets aan doen door middel van online reputatiemanagement? Weet u zelf niet zo goed hoe u dit aan moet pakken en kunt u hierbij de hulp van een professional in het vak wel gebruiken? Kies dan voor White Canvas. Wij staan te allen tijde voor u klaar om u uit de brand te helpen met online reputatiemanagement. En gelukkig kan dit voor weinig geld! Surf dus snel naar whitecanvas.eu en neem contact op!