Trouwring Utrecht: Waar koop ik de perfecte ring? 

  Trouwring Utrecht: Waar koop ik de perfecte ring? 

  Bij Juwelier de Tijd ben je zeker aan het juiste adres voor prachtige en unieke trouwringen in Utrecht. Nadat ik eindelijk ten huwelijk was gevraagd door mijn High School Sweatheart, kon  het proces beginnen waar ik al sinds mijn jeugd naar verlangde: het vinden van een trouwring. Hoewel de verlovingsring die mijn aanstaande man had uitgezocht redelijk dicht in de buurt kwam van mijn smaak, had ik erg veel zin om ook zelf invloed uit te kunnen oefenen op het sieraad dat ik de rest van mijn leven bij me zal dragen. Na even Googlen op de termen “Trouwring Utrecht” kwam ik uit op de website van Juwelier de Tijd: juwelierdetijd.nl. Na wat rond te hebben gesnuffeld op de website kreeg ik gelijk een positief gevoel over deze juwelier, en ook niet onbelangrijk natuurlijk: de collectie sprak me erg aan. Hoewel het niet nodig was om eerst een afspraak te maken, vind ik het als pietje precies wel altijd fijn om te weten of er ook daadwerkelijk gelegenheid is om mij en mijn aanstaande te helpen, dus zodoende maakte ik een afspraak voor de zaterdag. 

  Trouwringen bekijken in Utrecht: mijn ervaring bij Juwelier de Tijd

  De sfeer bij Juwelier de Tijd is erg gemoedelijk. Mijn aanstaande en ik werden vriendelijk verwelkomd en kregen zelfs gelijk een kopje thee aangeboden, wat heerlijk was met het barre weer. Wij werden goed geassisteerd bij het vinden van onze droomringen, en ik kan zeggen dat mijn liefje en ik geen betere ringset hadden kunnen wensen. De collectie was erg breed, van wat meer klassieke ringen naar modern, ringen met veel bling-bling en wat conservatiever. Ook was het mogelijk om zelf de trouwringen te ontwerpen, maar omdat mijn aanstaande en ik allebei niet erg veel creatief talent hebben, besloten wij ons er niet aan te wagen. Dit was ook niet nodig want wij vonden prachtige ringen die precies bij ons passen. Daarnaast kregen we ook nog interessante informatie over de geschiedenis van de trouwringen. Omdat ik Katholiek ben en mijn man Protestants, was het wel even kibbelen om welke hand we onze ringen zouden dragen. Gelukkig had de verkoopster nog een goed argument: de oude Egyptenaren geloofden dat de linkerhand, de Vena Amoris, rechtstreeks van de linkerhand naar het hart liep. Erg mooie symboliek natuurlijk dus mijn aanstaande en ik waren gelijk verkocht. Naast de goede assistentie waren de volgende punten ook doorslaggevend voor onze positieve ervaring bij Juwelier de Tijd: 

  • Brede collectie met meer dan duizend modellen: voor ieder wat wils
  • Verzekerd tegen diefstal
  • Levenslange garantie op materiaal en fabricage

  Trouwringen in Utrecht laten graveren

  Ook was het mogelijk om gelijk onze ringen te laten graveren. Wij vonden dit erg speciaal, omdat op deze manier de trouwringen extra persoonlijk zijn geworden. Naast de datum van onze trouwdag, hebben wij ook de initialen van de ander in de ring laten graveren: zo zijn we altijd dicht bij elkaar. Al met al waren mijn aanstaande man en ik erg tevreden en raad ik ook al mijn vriendinnen die hopen in het huwelijksbootje te stappen aan om een kijke te nemen op de website  juwelierdetijd.nl of natuurlijk een afspraak te maken om de ringen in het echt te zien. Mijn aanstaande en ik zijn erg blij met onze keuze, en hebben nu al zin om de rest van ons leven te genieten van deze prachtige, betekenisvolle, en unieke sieraden. Dus voor iedereen die net zo gelukkig wil zijn met zijn of haar trouwring in Utrecht: ga eens langs bij Juwelier de Tijd en u wordt gegarandeerd verblijd!