Uw keuze voor een crematorium

  Uw keuze voor een crematorium

  Hoewel het voor de meeste mensen niet zo prettig is om na te denken over de dood en het hiernamaals, is het toch verstandig om deze dingen niet te laten voor wat ze zijn. Het is erg belangrijk om ervoor te zorgen dat alles in kannen en kruiken is, omdat dit nog wel eens een hoop ellende kan voorkomen. En daarom is het zeker aan te raden om alvast na te denken over een geschikt crematorium voor uw uitvaart. Tevens als u op deze site terecht bent gekomen om de crematie van een dierbare te organiseren, ook dan kunt u bij ons terecht. Wij staan u graag bij in dit moeilijke proces. Een crematorium uitkiezen is niet altijd even makkelijk, omdat het moet voldoen aan een aantal criteria:

  • het moet gemakkelijk bereikbaar zijn
  • het moet een beetje centraal gelegen zijn
  • er moet een goede sfeer heersen
  • iedereen moet zich er op zijn of haar gemak voelen
  • het personeel moet netjes zijn

  En zo zijn er nog wel meer punten te bedenken waarop mensen hun beslissing voor een bepaald crematorium baseren. Al met al is het daarom een goed idee om eens even rond te kijken. Als u naar een goed crematorium zoekt, dat een beetje in het midden van Nederland ligt, omdat uw familie in alle uithoeken van het land woont, dan is het goed dat wij u even treffen. Want bij De Rusthof is namelijk een uitstekende gelegenheid om op een waardige manier afscheid te nemen van uw dierbare. En dit is natuurlijk erg belangrijk. Het CBA Amersfoort biedt met crematorium De Rusthof een unieke locatie, waar iedereen zich op zijn gemak zal voelen. De plek is namelijk gelegen midden in het bos, daar waar de Utrechtse Heuvelrug en De Gelderse Vallei elkaar raken. De natuur is hier prachtig en dit biedt een waardig decor voor een begrafenis of een crematie. De ligging is een van de redenen waarom vele mensen al voor dit crematorium hebben gekozen.

  Een crematorium op een bijzondere locatie in het bos

  Afscheid nemen kan op zo veel verschillende manieren als er families zijn. Iedere familie wil dit op een eigen manier vormgeven. En daartoe bieden wij alle ruimte. In het mooie crematorium is de gelegenheid om alle soorten crematies te houden die er maar bestaan. In elke cultuur gaat dit weer anders. Wij draaien onze hand er niet voor om en maken het voor u mogelijk. En daarom hebt u geen enkele reden meer om nog te twijfelen aan ons crematorium. Door de centrale ligging in het midden van het land en in de bossen nabij Amersfoort is dit te uitgelezen plek om op een waardige manier bij elkaar te komen en afscheid te nemen van een dierbare. Bij ons zijn erg veel mogelijkheden. Te denken valt aan onder andere:

   

  • een urnenheuvel
  • een urnenmuur
  • meedenken over de asbestemming
  • een ruime begraafplaats, onder oude bomen
  • een crematorium midden in het bos
  • bankjes om even uit te rusten of te mijmeren tijdens het herdenken van een overledene
  • een uitgebreide muziekcollectie om te draaien tijdens de crematie of de begrafenis

  En zo kunnen wij u op alle fronten bedienen. Ons personeel zorgt dat het u aan niets ontbreekt, zodat u zich in alle rust kunt focussen op het samenzijn met uw familieleden en het afscheid nemen van uw familielid. En dat is natuurlijk wel zo prettig. Wij spannen ons altijd voor u in, om ervoor te zorgen dat u ongestoord bezig kunt zijn met wat belangrijk voor u is. Zo verzorgen wij ook de koffie en thee na afloop.

  Een plekje reserveren

  Door de vergrijzing is er in ons land een toenemende druk op begraafplaatsen. En daarom is het verstandig om nu alvast na te denken over het reserveren van een plekje. Dit is misschien niet het eerste wat vandaag in u opkomt en u zult het misschien ook niet fijn vinden om hier over te beslissingen. Maar toch is het wel zo prettig als alles goed geregeld is. Dit is ook een geruststellende gedachte voor de nabestaanden. En daarom is het een goed idee om alvast uit te kijken naar een geschikt crematorium of om een plek op een begraafplaats te reserveren. Bij CBA De Rusthof kan het allebei. Bij ons zijn er alle mogelijkheden voor zowel begraven als cremeren. Ons crematorium is niet zo stoffig en bedompt als vele crematoria in ons land. Nee, het crematorium dat u bij ons aantreft is juist modern en het ademt veel sfeer. En op die manier stelt het gasten in staat om op een goede manier afscheid te nemen van een dierbare. Een crematie is natuurlijk geen aangenaam proces. Het brengt veel verdriet met zich mee. Maar ondanks dat is het dan wel prettig als u dit gebeuren in een mooie omgeving kunt ervaren. Ons crematorium is daarom gelegen in de bossen nabij Amersfoort. Het is gemakkelijk bereikbaar en ligt midden in Nederland. Zo wordt geen enkel familielid geconfronteerd met een lange reistijd. Het is bewezen dat bomen een rustgevende invloed hebben op het gemoed van mensen. Door de omgeving met mooie oude bomen is dit crematorium daarom ook een heel geschikte plek voor een crematie. Hebt u nog vragen over de mogelijkheden in dit crematorium? Schroom dan niet en neem vandaag nog contact met ons op.