Uw oprit vorstvrij houden dankzij opritverwarming

  Uw oprit vorstvrij houden dankzij opritverwarming

  Het is dan misschien een feit dat de Aarde opwarmt, dat neemt niet weg dat het in de winter in Nederland behoorlijk glad kan zijn op de wegen. De grote wegen zoals snelwegen, ringwegen en doorgangswegen worden bestrooid met zout zodat de arbeider naar zijn werk kan rijden. Maar voor u die wegen hebt bereikt moet u vaak over gevaarlijke stukken ijzel rijden. Als u een flinke oprit hebt dan kunt u natuurlijk zelf met zakken zout in de weer. Maar dat gaat u geld kosten en vooral erg veel tijd. We vermoeden dat deze irritatie groter wordt des te langer de winter aanhoudt. Het is niet bepaald een eitje om uw oprit vorstvrij te houden. Sneeuw ruimen is nog tot daaraan toe maar als er een dikke laag ijs op uw betonnen of geasfalteerde oprit ligt, dan is het wellicht een verstandig idee om te kijken naar een alternatief. Wij bieden u een alternatief om uw oprit, entree, hellingbaan en/of stoep vorstvrij te houden. Klinkt u dat nu al als muziek in de oren? Kijk dan snel bij Electric Comfort op de website. U zult zien dat we niet enkel opritverwarming om uw erf vorstvrij te houden aanbieden maar dat we ook laminaatverwarming kunnen inbouwen. Tevens kunnen we de binnenscheepvaart voorzien van vloerverwarming en dat zal hard nodig zijn als u als schipper over de rivieren in Europa vaart. Zeker in de koudere seizoenen merkt u als eerste hoe koud het kan worden want het water kan schrikbarend snel afkoelen.

  Het vorstvrij houden van uw oprit is geen overbodige luxe

  Voor mensen die slecht ter been zijn maar het hele jaar door graag een luchtje scheppen is het vorstvrij houden van hun oprit en stoep geen overbodige luxe. Dat geldt ook voor mensen in een rolstoel, ouderen of mensen die vaak snel weggeroepen worden voor hun werk. Denk daarbij aan artsen en personeel van nooddiensten. Binnen de industrie is het vorstvrij houden van het industrieterrein belangrijk. Dit werk gaat immers 365 dagen per jaar door, vaak 24 uur per dag. Een klein beetje oponthoud kan al zorgen voor winstdaling. De wegen waar vrachtwagens over heen rijden kunnen akelig glad worden en een ongeluk met een truck kan uiteraard enorm veel schade opleveren. Genoeg redenen om de opritten van laad- en losplekken te voorzien van onze opritverwarming. En dat geldt niet alleen voor commerciële transportbedrijven, ook de nooddiensten hebben erg veel baat bij een weg naar de openbare weg die ijsvrij is. Bijvoorbeeld brandweerwagens en ambulances die met spoed worden weggeroepen. Stelt u zich eens voor wat er kan gebeuren als er een dikke laag ijzel voor de deur ligt.

  Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op

  Het vorstvrij houden van uw oprit of hellingbaan kan een grote prioriteit zijn bij de aanleg van uw huis of bedrijfspand. We kunnen zowel voor particulieren als bedrijven en instellingen hun entree vorstvrij houden dankzij onze opritverwarming.

  • De verwarming vindt volautomatisch plaats dankzij de sensoren onder uw oprit die de temperatuur en luchtvochtigheid continu meten.
  • Mocht het erg koud worden met kans op vorst dan slaat de verwarming direct aan.
  • Maar we plaatsen tevens een schakelkast die u kunt afstellen zodat u bepaalt wanneer en welk gedeelte van uw oprit verwarmd wordt.

  Kijkt u ook eens naar onze andere producten. Zo kunnen we uw badkamer of huiskamer voorzien van vloerverwarming. Nooit meer koude voeten als u over de koude vloer loopt. Wilt u weten wat het vorstvrij houden van uw entree u gaat kosten? Neem dan snel contact op zodat we u een offerte kunnen toesturen. Lees meer..