Vacature accountancy

  Vacature accountancy

  Vacatures Accountancy | Profilink Werving & Selectie

  Er is veel afwisseling in vacature accountancy. Dit heeft voornamelijk te maken met de meerdere niveaus die bestaan op het gebied van accountancy. Alle soorten banen die beschikbaar zijn, staan vermeld op de website van Profilink. Dit is een werving- & selectiebureau dat opdrachtgevers en kandidaten met elkaar samenbrengt. Door beiden goed in kaart te hebben, weten zij de juisten samen te voegen en altijd een goede match te maken. Niet alleen wordt daarbij gekeken naar jouw diploma’s op het gebied van accountancy, maar ook naar je ervaringen en ambities. Zij willen graag weten wat jouw plannen voor de toekomst zijn. Vervolgens zoeken zij een werkgever voor jou uit die aansluit bij jouw profiel. Wil je meer weten of Profilink of de vacature accountancy die via hen worden opengesteld? Ga naar profilink.nl om te bekijken of er een vacature accountancy tussen staat die jou aanspreekt. Dit hoeft niet per se een baan te zijn waar jij op gaat of wilt solliciteren. Het kan ook een functie zijn die jou inspireert in je eigen ambities. Neem contact op met Profilink om erachter te komen wat zij voor je kunnen betekenen. Voor jouw loopbaan, jouw carrière en die nieuwe baan. Zij zullen jou uitnodigen voor een intakegesprek waarbij ze jou in kaart gaan brengen. Vervolgens kunnen ze jou voorstellen aan een of meer opdrachtgevers binnen hun netwerk.

  De ideale vacature accountancy

  Wellicht loop je met een diploma op zak die jou een nieuwe baan kan geven in accountancy. De vraag is alleen welke vacature accountancy hier bij hoort. Zelfs de omschrijving kan hier niet altijd bij helpen. Daarom is het erg handig om een deskundige als Profilink te hebben. Zij hebben meer inzicht in de inhoud van de vacature accountancy, maar kunnen ook inschatten welke functie beter aansluit bij jouw eisen. Zij hebben voldoende in hun portfolio om een goede baan te vinden voor jou. Denk daarbij aan de volgende vacatures:

  • Assistent accountants
  • Accountants
  • Registeraccountants
  • Belastingadviseurs
  • Controleleider
  • Fiscalist

  Naast allerlei soorten functies, hebben zij ook contact met allerlei soorten organisaties. Voor accountants bestaan er diverse soorten bedrijven. Van de grote multinationals tot de kleine persoonlijkere kantoren. Bedenk goed bij welk soort bedrijf jij wilt werken en ook welke kant je op wilt in je carrière. Mocht jouw baan een beginstap zijn naar een hogere functie, dan is een grote organisatie geschikt. Dit heeft veelal te maken met de doorgroeimogelijkheden binnen een bedrijf. Deze zijn binnen een grote onderneming meer aanwezig dan in een kleine onderneming.

  De juiste verantwoordelijkheden

  Voordat je gaat reageren op een vacature accountancy, lees dan wel goed door of de functie-eisen aansluiten bij jouw capaciteiten. Daarnaast moet je ook bedenken of dat de weg is die jij wilt lopen. Als beginner is bijvoorbeeld assistent-accountant een goede functie. Deze is geschikt na een HBO-opleiding in Accountancy of Bedrijfseconomie. Je zal dan uiteindelijk doorgroeien naar Gevorderd Assistent Accountant of Senior Assistent Accountant. Accountant ben je pas als je de titel AA of RA draagt en tekeningsbevoegd bent. Deze bevoegdheid ontvang je door na het behalen van de HBO-opleiding in accountacy nog een aanvullende studie af te ronden tot AA of tot RA. Een accountant wordt je dus niet zomaar. Een andere mogelijkheid is dan nog de vacature accountancy als relatiebeheerder. Hierin beschik je al over de ervaring als assistent-accountant, maar heb je geen titel AA of RA. Het is duidelijk dat je met een HBO-diploma accountancy behoorlijk wat richtingen op kan, ook zonder de registraties in AA of RA. Mocht je dus wel een hogere functie willen, maar geen aanvullende opleiding willen doen, dan heeft Profilink hier vast en zeker een vacature accountancy voor.