Veel plezier met ons schoonmaakbedrijf in Purmerend

  Veel plezier met ons schoonmaakbedrijf in Purmerend

  Al geruime tijd maken wij gebruik van de diensten van Schoonmaakbedrijf Balans uit Sint Pancras voor ons bedrijfspand in Purmerend. We waren al een tijdje op zoek naar een nieuw schoonmaakbedrijf in Purmerend, want voorheen werd ons pand schoongemaakt door een echtpaar dat een aantal bedrijven onze buurt helpen door schoon te maken, maar zij zijn onlangs gestopt met hun werkzaamheden en  met pensioen gegaan. We hebben toen besloten om een professioneel schoonmaakbedrijf in Purmerend te zoeken. Niet omdat we niet tevreden waren over de werkzaamheden, maar we willen ervan verzekerd zijn dat de schoonmaak goed gebeurt en dat als de schoonmaker ermee stopt er een vervanger is die de schoonmaakwerkzaamheden overneemt. Schoonmaakbedrijf Balans is bij ons bezoek geweest en ondanks dat zij hier niet gevestigd zijn opereren zij wel als schoonmaakbedrijf in Purmerend. Voor ons is dat geen enkel probleem, zolang de dienstverlening en de service maar van goede kwaliteit is. Dit kunnen we inmiddels beamen, want als schoonmaakbedrijf in Purmerend zijn ze:

  • Erg nauwkeurig
  • Ze maken grondig schoon
  • Pakken soms ook de grote schoonmaak aan
  • Gaan met respect om met onze spullen
  • Ze pakken zaken mee als je vraagt of ze die tijdens de schoonmaak mee willen poetsen
  • Ze doen de vloeren
  • Ze lappen de ramen

  We hebben ons laten vertellen dat dit schoonmaakbedrijf in Purmerend alleen al vele adressen heeft waar ze schoonmaken en met ruim 400 schoonmakers die dag in, dag uit bedrijfspanden schoonmaken weten ze hel goed wat er bij een goede schoonmaak komt kijken.

  Zeer goede service van dit schoonmaakbedrijf in Purmerend

  We hebben de vraag bij dit schoonmaakbedrijf in Purmerend neergelegd om periodiek ook eens een grote schoonmaak te houden. We zorgen dan dat we met onze mensen even buiten de deur zijn of dat het op een dag valt dat er minimale bezetting is. Uiteindelijk gaat het erom dat er grondig wordt schoongemaakt, waarbij de vloer onder handen wordt genomen en het sanitair en de keuken een flinke schoonmaakbeurt krijgt. Al met al is het de bedoeling dat het hele pand weer stralend schoon en fris is wanneer alle schoonmaakwerkzaamheden zijn afgerond. Als schoonmaakbedrijf in Purmerend is Balans zich er absoluut van bewust welke elementen hierin belangrijk zijn en ze stellen zich daar absoluut dienstbaar in op. De kwaliteit van het schoonmaakwerk is echt super, hier valt niets op aan te merken. De middelen die ze gebruiken zijn goed en werken grondig, maar bevatten geen agressieve bestanddelen, waardoor ons kantoormeubilair wordt aangetast. Nu werken ze ook volgens de ISO 9001 certificeringsregels, dus dan mag je dit ook zeker verwachten van een bedrijf, ongeacht of het een schoonmaakbedrijf in Purmerend is of ergens anders. Het is uiteindelijk de zekerheid waarnaar wij op zoek waren in onze zoektocht naar een geschikt schoonmaakbedrijf in Purmerend.

  Altijd prettig contact

  In eerste instantie hebben we contact opgenomen met Schoonmaakbedrijf Balans via balansschoonmaak. Dit was hoofdzakelijk voor het eerste contact, maar daarna hadden we al snel te maken met een vast contactpersoon en dat werkt heel prettig. We hebben vrijwel altijd te maken met dezelfde schoonmakers, die inmiddels bekend zijn met ons pand en ook weten wat de punten zijn die wij belangrijk vinden. We laten ze met regelmaat komen, dus in principe hoeven we geen afspraken te maken wanneer we willen dat er schoongemaakt wordt, dit is allemaal geregeld. Toch, als we echt een keer speciale wensen hebben, dan hoeven we alleen maar even te bellen en dan staat Balans direct voor ons klaar en wordt er binnen korte tijd extra service verleend. Dat vinden wij de kracht van Balans en daarom zijn wij erg blij met hun dienstverlening.