Waar bestel je online een DSW stoel?

  Waar bestel je online een DSW stoel?

  Waar bestel je online een DSW stoel?Enkele weken geleden kregen mijn vriend en ik de sleutel van ons nieuwe huis. We waren al een hele poos aan het oriënteren op allerlei meubels, zoals een bankstel, boxspring en eettafel, en het is moeilijk om het er met zijn tweeën uit te komen. Maar over de DSW stoel waren we het eigenlijk direct eens. Deze hadden we namelijk al bij vrienden gespot en hij zit super comfortabel. We bestelden dus zes stuks van deze DSW stoel bij caveldesign.com. Dit is een webshop die super mooie replica’s van allerlei designmeubelen verkoopt, waaronder de DSW stoel. De reden dat we hem hier bestelde is dat deze webshop met designmeubels een hele goede service biedt. Je kunt er namelijk een proefplaatsing aanvragen, en als je niet tevreden bent met de meubels of je vindt ze toch niet zo lekker zitten, stuur je ze gewoon eer terug. Dit vonden we een heel prettig idee, en dus kozen we voor het bestellen van onze DSW stoelen voor de webshop van Cavel Design. Gelukkig waren we wel direct blij met de stoelen en zitten ze als gegoten, dus terugsturen was helemaal niet nodig. Ook onze vrienden en familie vinden de DSW stoelen super mooi en comfortabel, dus volgens mij kunnen ze bij Cavel Design op meer klanten rekenen binnenkort.

  In welke kleur wil je je DSW stoel?

  We hadden eigenlijk besloten dat we onze DSW stoel in het wit wilden. Onze vrienden hebben ook witte exemplaren en dit oogt super chique en modern. Maar toen wisten we nog niet dat ze in zoveel mooie kleuren verkrijgbaar zijn. Bij Cavel Design kun je een DSW stoel namelijk onder andere in de volgende kleuren bestellen:

  • Zwart
  • Baby blauw
  • Peach
  • Okergoud
  • Rood
  • Petrol

  En nog een aantal meer… Wij vielen op slag voor de petrolkleurige DSW stoel. Dit is een soort donker blauwgroen, dat heel warm en gezellig oogt. We houden van kleur in huis en de witte stoelen hadden waarschijnlijk niet mooi bij de rest van het interieur gestaan, maar de petrolblauwe DSW stoelen zijn echt het einde! Iedereen die ons huis komt bekijken vindt ze super tof staan, en ze zitten ook nog eens heel erg lekker. We zijn heel blij dat we deze stoel als eetkamerstoel hebben gekozen in plaats van een goedkoper model, want je zit er elke dag aan en aangezien houden van lang tafelen moeten eetkamerstoelen wel lekker zitten.

  Het assortiment van deze design webshop

  Je voelt hem waarschijnlijk al een beetje aankomen, maar naast de petrolblauwe DSW stoel bestelden we ook de fantastisch mooie Egg Chair in lichtgrijs. Deze stoel is ideaal voor wie houdt van lezen. Je kunt er heerlijk in wegkruipen en de wereld om je heen even vergeten. Onze dochter vindt het ook een fijne stoel omdat ze er gemakkelijk verstoppertje in kan spelen, aangezien hij draaibaar is. Met wat vrolijke kussens erin is het echt een blikvanger in onze woonkamer geworden, net zoals de DSW stoel dat in onze eetkamer is. Bedankt Cavel Design voor deze mooie design toppers, we hebben er veel plezier van!