Waar vind je een mooie leren hoekbank?

  Waar vind je een mooie leren hoekbank?

  Je bent je huis aan het inrichten en om die reden op zoek naar een mooie, leren hoekbank, net als mijn vriend en ik een aantal maanden geleden. Je zult merken dat het aanbod aan interieurwinkels ontzettend groot is en je dus soms door de bomen het bos niet ziet. Wij vonden het zelf ook super moeilijk om de perfecte bank te vinden en daarom geven we je graag de volgende tip, als je net als wij een luxe, leren hoekbank zoekt. Wij zijn namelijk na lang zoeken geslaagd bij mokana. Dit is een winkel met showroom in Enschede, maar met een super duidelijke en uitgebreide website. Wij wonen zelf in Amsterdam en wilden dus niet al bij voorbaat helemaal naar Enschede rijden om de woonwinkel van mokana te bezoeken, maar doordat we op hun website al de hele collectie konden bekijken wisten we dat het toch de moeite waard zou zijn. We hebben samen een paar uur rondgeneusd en onze favoriete banken genoteerd, en hebben er vervolgens een dagje uit van gemaakt door de showroom van mokana te bezoeken. Daar hebben we alle banken die we mooi vonden uitgetest en uiteindelijk onze nieuwe leren hoekbank uitgekozen. Dit was een van de banken die we online al geselecteerd hadden. Door de duidelijke foto’s en productomschrijvingen krijg je een heel goed beeld van de betreffende bank, dat is het voordeel van de website van mokana. Als we deze niet gevonden hadden, waren we onze droombank denk ik nog niet tegengekomen. 

  Een bruine, leren hoekbank kopen

  Wij wilden per se een bruine bank en het liefst van leer. Dit is makkelijk schoonmaken en met het oog op gezinsuitbreiding vonden we dat wel praktisch. Op de website van mokana vonden we een super groot aanbod en hier stonden een aantal exemplaren van die bruine, leren hoekbank die we zochten. De namen van deze banken hebben we genoteerd en vervolgens zijn we naar de showroom gegaan om ze in het echt te bekijken en uit te testen. Op ons lijstje stonden banken van diverse gerenommeerde fabrikanten, zoals:

  • Het Anker
  • Cartel Living
  • Easy Sofa

  Dit zijn stuk voor stuk merken die garant staan voor een goede kwaliteit leer, en aangezien we minimaal tien jaar met onze leren hoekbank willen doen wilden we dus zeker weten dat het een goede is. Ook om die reden hebben we besloten naar mokana te gaan voor de aanschaf ervan. Daar hebben ze namelijk niet alleen een heel ruim aanbod leren banken, maar ook nog eens een kwalitatief goed aanbod van gerenommeerde merken. 

  Aankoop en levering van onze bank

  Ondanks dat we de showroom moesten bezoeken om onze leren hoekbank te testen vonden we het aankoopproces heel gemakkelijk. De bank werd snel door mokana aan huis geleverd en voor ons op de juiste plek gezet. We hoefden niet eens mee te helpen! Super blij zijn we met onze leren hoekbank, het leer is van topkwaliteit, de kleur is super mooi en hij zit werkelijk zalig. Dat worden dus heel wat gezellige avondjes voor de tv of met een kopje thee en een goed boek in een hoekje…