Wat zijn de voordelen van een rolcontainer?

  Wat zijn de voordelen van een rolcontainer?

  Wij hebben een bedrijf dat heel veel afval produceert. Wij proberen de afvalstroom altijd zo klein mogelijk te houden, maar naarmate wij meerdere klanten moeten bedienen, groeit de afvalberg toch altijd weer snel. Wij hebben daarom gekeken hoe wij op een goede manier van al dit afval af zouden kunnen komen. Een van de dingen die daarbij belangrijk was, was dat wij vaak op andere plaatsen rommel produceren. Als wij namelijk bij ons in de loods bezig zijn, zou het handig zijn om de afvalbak naar onze werkplek te kunnen rijden zodat wij het afval snel kunnen weggooien. Wij hebben daarom besloten dat het voor ons goed zou zijn om een rolcontainer aan te schaffen. Als je namelijk met een rolcontainer gaat werken, weet je zeker dat je deze eenvoudig kunt verplaatsen. Bovendien is het voordeel van een rolcontainer dat je hier heel veel afval in kwijt kunt en ook kun je altijd meer dan een rolcontainer bestellen waardoor je zeker weet dat je altijd voldoende ruimte hebt om al je afval weg te gooien. Het was daarom ook al heel snel duidelijk dat wij graag met een rolcontainer wilden werken. Het was daarna echter de vraag waar wij een goede rolcontainer konden realiseren. Wij hebben toen op het internet gezocht naar bedrijven die ons aan een rolcontainer konden helpen en wij zagen dat het aanbod zeer ruim is. Dat maakt het altijd wel mogelijk om ergens een goede deal te maken want hoe meer aanbod er is, hoe meer concurrentie en daar kun je als bedrijf alleen maar van profiteren. Wij hebben daarom gekeken waar wij snel een rolcontainer konden bestellen. Wij zagen dat wij het beste een keer op de site van milieuservicenederland.nl konden gaan kijken. Deze site heeft heel veel mogelijkheden en wij hebben gezien dat wij hier voor een heel goede prijs een rolcontainer konden bestellen. Dat was precies wat wij nodig hadden en wij hebben toen gezien wat de mogelijkheden allemaal waren om hier een rolcontainer te bestellen. Wij hebben toen gemerkt dat wij hier altijd even met een medewerker van het bedrijf konden overleggen wat voor ons het beste was om te gaan doen. 

  Voor ieder soort afval een eigen rolcontainer

  Wij hebben in overleg met een van de mensen van dit bedrijf bekeken welke rolcontainer voor ons het beste was. Wij hebben toen gemerkt dat wij het beste een rolcontainer voor ieder soort afval konden nemen. Dat zorgt er namelijk voor dat je totale kosten het laagst blijven omdat je je afval al aan het begin kunt scheiden. Wij hebben daarom een rolcontainer besteld en wij gebruiken deze nu al een hele tijd met veel plezier. 

  Wij besparen nu veel geld

  Sinds wij met dit bedrijf werken, kunnen wij meer afval voor minder geld afvoeren. Dat hadden wij niet verwacht, maar het was uiteraard een zeer welkome bijkomstigheid. Kortom:

  • Wij zijn zeer tevreden over de service van dit bedrijf 
  • Wij kunnen dit bedrijf sterk aanraden 
  • Wij kunnen nu meer afval afvoeren voor minder geld 

  Ik hoop dat u iets aan mijn ervaring kunt hebben. Kijk ook nog even op milieuservicenederland.nl voor meer informatie.