Weet u wat een bbz uitkering is?

  Weet u wat een bbz uitkering is?

  Toen wij vijf jaar geleden een bedrijf zijn gaan oprichten, ging de economie als een trein en daardoor hebben wij nooit gedacht aan eventueel mindere tijden die zouden kunnen komen. Wij maakten namelijk een vliegende start met ons bedrijf en dat zorgde ervoor dat wij heel veel geld konden sparen tijdens de eerste jaren van ons bedrijf. Dat zorgde er ook voor dat wij al heel snel niet meer een realistisch beeld hadden van ons bedrijf en dat wij niet helemaal zagen aankomen dat er ook mindere jaren op de stoep stonden. Wij hebben daarom gekeken naar de mogelijkheden om eventuele mindere tijden op te vangen aangezien wij door onze boekhouder gewezen werden op een bbz uitkering. Toen wij voor het eerst over de bbz uitkering hoorden, dachten wij dat wij dit helemaal niet nodig hadden omdat wij ons altijd heel goed hadden weten te redden. Dat bleek echter niet waar te zijn want nog geen jaar nadat wij over de bbz uitkering hadden gehoord, moesten wij al een beroep doen op deze bbz uitkering. Het is namelijk zo dat wanneer je als bedrijf mindere tijden ondergaat, het kan gebeuren dat het voortbestaan van je bedrijf op het spel komt te staan. Wij hadden altijd het idee dat ons bedrijf ons eeuwig van een goed inkomen zou gaan voorzien, maar dat bleek allesbehalve het geval te zijn. Wij hebben daarom gekeken hoe wij een bbz uitkering konden aanvragen en dat was maar goed ook want omdat wij een bbz uitkering konden krijgen, hebben wij ons bedrijven weten te behoeden voor de ondergang. Wij zijn daarom heel blij dat wij besloten hebben om een bbz uitkering aan te vragen nadat wij eerst alles in orde hadden gemaakt want dit heeft ons echt gered. Ik heb echter gehoord dat heel veel bedrijven, en met name de kwetsbaardere bedrijven, niet weten dat er zoiets als een bbz uitkering bestaat. Dat is heel jammer want als je hier namelijk een beter beeld van hebt, dan kun je je bedrijf in tijden van tegenspoed gewoon laten blijven bestaan. Het is dan ook om die reden dat het mij goed leek om even wat meer over de bbz uitkering te schrijven. 

  Dankzij de bbz uitkering bestaat mijn bedrijf nog

  Ik had nooit in de gaten dat er zoiets als een bbz uitkering was, maar toen mijn boekhouder mij op de mogelijkheden wees om deze regeling toe te passen op mijn bedrijf, leek het mij toch verstandig om hier gebruik van te maken. Dat bleek later ook wel want omdat ik in tijden van tegenspoed een bbz uitkering kon krijgen, heb ik ervoor gezorgd dat mijn bedrijf niet failliet is gegaan. 

  Wilt u meer info lezen? 

  Als u meer over de bbz uitkering wilt lezen, dan kan ik u aanraden om een keer naar de site van rozgroep.nl te gaan kijken. Hier kunt u namelijk:

  • Meer informatie vinden over de mogelijkheden omtrent een bbz uitkering 
  • Lezen wat u moet doen om in aanmerking voor dit geld te komen 
  • De juiste stappen zetten om uzelf te verzekeren van geld in tijden van tegenspoed 

  Ik kan u sterk aanraden om een keer meer over dit onderwerp op te zoeken.     

  https://www.rozgroep.nl/bbz/