Wij bestellen ons verpakkingsmateriaal altijd via deze site

  Wij bestellen ons verpakkingsmateriaal altijd via deze site

  Wij hebben een aantal jaar geleden een webwinkel gemaakt en deze loopt inmiddels als een trein. Wij hebben heel veel klanten iedere maand en wij zijn daarom ook altijd druk bezig met het verzenden van onze pakketjes. Wij hadden in het begin nog wat problemen met het vinden van het juiste verpakkingsmateriaal omdat wij hier graag op wilden bezuinigen. Dat was geen verstandige zet omdat wij op die manier altijd met verpakkingsmateriaal werkten, waar wij eigenlijk geen reclame mee maakten voor ons bedrijf. Wij zijn daarom eens gaan kijken waar wij moesten zijn om goed verpakkingsmateriaal te vinden voor een lage prijs. Wij hebben verschillende bedrijven geprobeerd en steeds kwamen wij weer tot de conclusie dat zij ons niet konden bieden waar wij eigenlijk naar op zoek waren. Vandaar dat wij maar eens even zijn gaan kijken of wij misschien ook een aanbieder van goed verpakkingsmateriaal konden vinden via het internet. Wij hadden gewild dat wij dit veel eerder hadden gedaan. Wij kwamen namelijk terecht op de site van Webshop.viv. Deze webshop heeft echt alles op het gebied van verpakkingsmateriaal. Omdat zij zo’n ruim assortiment hebben, kunnen ze hun producten ook altijd voor een lage prijs aanbieden. Dat was voor ons een schot in de roos en wij hebben daarom ook meteen even contact opgenomen met de mensen van deze site. Zij hebben ons toen laten weten dat wij altijd een proefpakketje aan verpakkingsmateriaal bij hen konden bestellen wanneer wij overwogen om hen in te schakelen om vaker verpakkingsmateriaal bij hen te bestellen. Dat vonden wij een heel goed aanbod en wij hebben daarom snel een bestelling geplaatst. Wij waren zeer onder de indruk van de kwaliteit van het verpakkingsmateriaal dat wij hier konden inslaan en het was voor ons daarom ook al snel duidelijk dat wij hier voortaan ons verpakkingsmateriaal zouden kopen. Bent u nieuwsgierig geworden naar wat men hier allemaal verkoopt? Kijk dan even op de site Webshop.viv.nl.

  U kunt hier allerhande kwalitatief verpakkingsmateriaal inslaan

  Wanneer u, net zoals wij, een bedrijf heeft dat zich richt op het verzenden van bestellingen die klanten via het internet doorgeven, dan is het van groot belang dat u over goed verpakkingsmateriaal beschikt. Wanneer u dit namelijk niet kunt verzorgen, zal de kwaliteit van de bestellingen daar onder lijden. Wij hebben dat aan den lijve ondervonden. Toen wij nog met goedkoop verpakkingsmateriaal werkten, kwam het vaak voor dat bestellingen kapot werden afgeleverd. Dat is heel vervelend voor de klant en ook heel vervelend voor uw bedrijf. Wij zijn daarom overgestapt op het verpakkingsmateriaal van Webshop.viv.nl. Dit was een gouden zet. Het was namelijk zo dat wij hier heel voordelig materiaal in konden kopen en daar kregen wij buitengewone kwaliteit voor terug. Bovendien kunt u hier heel veel soorten verpakkingsmateriaal inslaan waar wij heel tevreden over zijn. Zo konden wij hier goede tape inslaan om de pakketjes mee te sealen, goede dozen kopen om de spullen in te verpakken en plastic om de goederen in te verpakken. Wij zijn daarom uitermate in onze nopjes met dit bedrijf.

  Wij zullen hier nog veel bestellingen plaatsen

  Wij werken nu al geruime tijd met veel plezier samen met dit bedrijf en wij hopen de samenwerking nog lang te kunnen voortzetten. Wilt u ook goede materialen bij dit bedrijf bestellen, kom dan even naar Webshop.viv.nl kijken. Men biedt u hier:

  • goede dozen
  • stevige tape
  • goed verpakkingsplastic

  voor bodemprijzen aan. Wij hebben zo heel veel goede verpakkingsmaterialen weten in te slaan voor een heel lage prijs. Dat was alles waar wij naar op zoek waren.