Wilt u een Legionella douchekop kopen?

  Wilt u een Legionella douchekop kopen?

  Heeft u altijd al eens een fantastisch mooie, en vooral zeer fijne, Legionella douchekop willen kopen? Zoek dan niet verder! Op de website van Legionella Douchekoppen kunt u snel en voordelig anti legionella douchekoppen kopen. Het grote voordeel van de anti-legionella douchekoppen is dat deze douchekoppen het water uit uw waterleidingen direct filtert, zodat dit water geen legionellabacteriën meer bevat. Uiteraard blijft het water met dezelfde kracht uit de douchekop stromen als waarmee u dit gewend bent. De webshop van Legionella Douchekoppen is opgericht voor particulieren en bedrijven welke besmetting door de legionella bacterie tegen willen gaan. De producten van deze webshop zijn veilig te gebruiken. Heeft u vragen over de legionella douchekop? Neem dan contact op! U kunt contact opnemen met de medewerkers van Legionella Douchekoppen via telefoon, email of door langs te komen in ons bedrijfspand in Krimpen aan den IJssel. Verder kunt u natuurlijk ook het contactformulier op de website invullen. 

  Legionella douchekoppen en hun voordelen

  De legionella douchekoppen van Legionella Douchekoppen brengen veel voordelen met zich mee. Zo beschermen deze douchekoppen tegen de legionella bacterie. Dit is een bacterie welke de ziekte legionellose veroorzaakt, een zeer vervelende ziekte. Een voorwaarde om geïnfecteerd te raken door de legionella bacterie is dat de bacterie door de neus of mond moet worden opgenomen en zich op deze manier kan vestigen in de longen. De bacterie wordt verspreid via kleine waterdruppeltjes. Om deze reden wordt het aangeraden om gebruik te maken van een legionella douchekop, welke beschermd tegen deze bacterie en vervelende ziekte. Deze voordelen zijn allemaal terug te vinden op de website van Legionella Douchekoppen. Een aantal voordelen van de Legionella douchekoppen zijn:

  • Dit type douchekop van deze webshop filtert het water van bacteriën die legionella veroorzaken.
  • De legionella douchekoppen zijn beveiligd tegen terugstroming doordat zij een ingebouwde keerklep bevatten. 
  • Dankzij de flowcontroller is dit type douchekop water- en energiebesparend.
  • De legionella douchekopen zijn duurzaam. Zij hebben een levensduur van maar liefst meer dan 5000 liter.
  • Direct na het plaatsen van de legionella douchekop bent u al beschermd tegen de legionella bacterie
  • De douchekoppen van Legionella Douchekoppen zijn BRL-K14010-1, NEN-EN 1112 en CE Medical klasse 2A gecertificeerd

  Producten van Legionella Douchekoppen

  De webshop voor legionella douchekoppen verkoopt vele diverse typen legionella douchekoppen. Deze zijn op te delen in verschillende categorieën: anti-legionella douchekoppen, anti-legionella filters, anti-legionella doucheslag, anti-legionella knijpdouche, legionella veilige kraanfilter, legionella veilige wanddouche, douchepanelen en overige onderdelen. Onder overige onderdelen die behoren tot een legionella douchekop verstaat de webshop van Legionella Douchekoppen de perlator. Deze wordt aan de uitloop van een kraan gemonteerd en filter op deze manier de legionella bacterie uit het water. De straal-regelaar voorziet een schuimstraal bij gebruik van de perlator. Legionella Douchekoppen werkt samen met de stiching MADEBLUE om ontwikkelingslanden te voorzien van schoon drinkwater. Verder proberen ze om het bewustzijn rondom de watervoetafdruk te vergroten, zodat mensen minder water gaan verspillen. Voor iedere bestelling die u plaats bij Legionella Douchekoppen, doneert Legionella Douchekoppen maar liefst op zijn minst 1000 liter schoon drinkwater aan projecten van MADEBLUE in derdewereldlanden. Ook kunt u ervoor kiezen om uw korting om te zetten in extra liters schoon drinkwater. 

  https://www.legionelladouchekoppen.nl/