Wilt u een leuke familiedag in Overijssel?

  Wilt u een leuke familiedag in Overijssel?

  • Geplaatst op: 13 september 2016 in Nieuws

  outdoorunlimited - familiedag overijsselVoor sportieve of recreatieve uitjes kunt u nergens beter terecht dan bij Outdoor Unlimited. Wij organiseren de leukste activiteiten voor jong en oud en kunnen u complete pakketten aanbieden in onder andere Nijverdal. Als u op zoek bent naar een leuke bezigheid tijdens een familiedag in Overijssel dan kunnen wij u dit zeker aanbieden. Of het nou gaat om grote groepen van 250 man, of juist om een bescheiden gezelschap van 25 personen, in alle gevallen kunt u op onze leuke uitjes en arrangementen rekenen. Op het gebied van een familiedag in Overijssel kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een Twents arrangement waarbij wij acht leuke activiteiten voor u hebben die u in groepen kunt uitvoeren. Het is daarom niet alleen heel gezellig maar ook een goede manier om elkaar wat beter te leren kennen door samen te strijden tegen de andere groepen. Daarnaast regelen wij graag al het eten en drinken voor u en kunt u bijvoorbeeld de familiedag in Overijssel afsluiten met een heerlijke barbecue. Wij bieden in alle gevallen veel keuzemogelijkheden, niet alleen qua arrangementen, maar ook nog eens vele opties binnen de arrangementen. Op die manier kunt u het zo lang laten duren als u zelf wilt en is ook de prijs variabel. Voor een familiedag in Overijssel die op maat is voor uw wensen kunt u dus zeker bij Outdoor Unlimited terecht.

  Voor iedereen en leuke familiedag in Overijssel

  Natuurlijk is het belangrijk dat bij een familiedag iedereen mee kan doen. Daarom hebben wij veel activiteiten die ook voor kinderen of juist voor ouderen uitermate geschikt zijn. U kunt bijvoorbeeld kiezen uit de volgende arrangementen die elk behoorlijk verschillen en erg actief zijn of juist meer ontspannen zijn:

  • Twents arrangement
  • Middeleeuwen
  • Maffe Maffia tocht
  • Schietcombi
  • Lagoon adventure
  • Jongens tegen de meisjes

  Wat voor familiedag in Overijssel u ook wilt organiseren, bij ons kunt u kiezen uit veel verschillende opties. Door u veel opties te bieden kunt ook u vast precies vinden waar u naar op zoek bent. Een leuke quiz is natuurlijk voor jong en oud goed te doen, terwijl sportievere families een schietpakket misschien juist erg leuk vinden om te doen. U kunt het zo gek niet bedenken of wij kunnen het voor u organiseren op onze prachtige faciliteit in Nijverdal. De omgeving is daarnaast ook erg de moeite waard en kan op vele manieren worden verkend. Voor alle opties die wij bieden voor een familiedag in Overijssel kunt u het beste even de website bekijken. U zult zien dat wij zeer veel leuke zaken voor u in petto hebben.

  Ook veel opties voor bedrijven en scholen

  Naast het faciliteren van een leuke familiedag in Overijssel kunnen wij ook bedrijven en scholen diverse activiteiten aanbieden. Als u bijvoorbeeld met uw werknemers aan de teambuilding wilt werken dan zijn wij daar uitermate geschikt voor. Door samen opdrachten te doen of bijvoorbeeld spellen tegen elkaar te spelen in teams kunt u de onderlinge banden versterken en bovendien met zijn allen een leuke dag beleven. Ook voor zowel basisscholen als middelbare scholen hebben wij een ruim aanbod aan arrangementen. U zult daarnaast zien dat de prijzen, zowel voor een familiedag in Overijssel, maar ook voor een bedrijfs- of schooluitje, erg meevallen. U kunt het bovendien zo duur maken als u zelf wilt door bepaalde opties wel of niet te kiezen. Zoals u kunt lezen geven wij een breed aanbod aan activiteiten die zowel binnen als buiten plaats kunnen vinden. U kunt dus ook gerust in de winter bij ons terecht!