Wilt u plafond geluidisolatie laten aanbrengen?

  Wilt u plafond geluidisolatie laten aanbrengen?

  Wij hebben vorig jaar een heel mooi appartement gekocht in het centrum van Rotterdam. Wij hebben heel lang moeten zoeken naar een appartement dat binnen ons budget viel en toen wij eenmaal iets hadden gevonden, waren wij dan ook door het dolle heen. Wij hebben niet veel voor dit appartement hoeven betalen en dat was prettig, maar wij vroegen ons wel een beetje af waarom dit zo was. Wij hebben dit echter al snel gemerkt, want wij hoorden op de eerste avond dat wij in ons nieuwe huis sliepen al heel veel lawaai van de buren. Het leek wel alsof ze bij ons in de slaapkamer stonden en dat terwijl er nog een appartement tussen ons huis en dat van hen zat. Wij hebben toen meteen gekeken wat wij hier aan konden doen want als dit zo zou blijven, dan zouden wij daar heel erg ongelukkig van worden. Wij hebben daarom gekeken naar de mogelijkheden om plafond geluidisolatie aan te brengen. Wanneer wij dit zouden aanbrengen dan zouden wij hopelijk heel veel minder horen van onze buren. Wij hebben daarom gekeken hoe wij het beste plafond geluidisolatie konden aanbrengen. Wij wilden er zeker van zijn dat wij geen vermogen hoefden neer te tellen voor deze plafond geluidisolatie en vandaar dat wij zijn gaan kijken naar een bedrijf dat zich in plafond geluidisolatie gespecialiseerd had. Als je namelijk met de specialist in zee gaat, kan deze je precies vertellen wat goed werkt en wat je vooral niet moet doen. Wij hebben toen de mensen van marcelwesseling.nl gevonden. Deze mensen kunnen je heel goed helpen aan plafond geluidisolatie en wij hebben daarom ook meteen even contact met hen opgenomen om te horen wat zij voor ons konden doen. Wij kregen toen te horen dat zij altijd voor ons klaar stonden om een keer langs te komen om te bekijken welke vorm van plafond geluidisolatie wij het beste konden kopen. Wij hebben toen even gekeken wanneer wij een gaatje vrij hadden en toen konden deze mensen al heel snel langskomen om te bekijken hoe zij ons het beste aan goede plafond geluidsisolatie konden helpen. 

  Wij zijn zeer tevreden over onze plafond geluidisolatie

  Wij hebben de mensen van marcelwesseling.nl hartelijk ontvangen en zij hebben toen meteen in kaart gebracht hoe zij de plafond geluidisolatie moesten aanbrengen om te zorgen dat wij de buren niet meer konden horen. Wij waren blij verrast toen wij hoorden dat dit alles voor een lage prijs geregeld kon worden. Wij hebben daarom al heel snel besloten dat wij graag met deze mensen in zee wilden gaan. Zij konden ons al op heel korte termijn helpen en dat was fijn want hoe sneller wij niets meer konden horen, hoe beter het voor ons was. 

  Wij horen nu helemaal niets meer van onze buren 

  Wij zijn blij met het feit dat wij hier plafond geluidisolatie hebben besteld, want wij horen nu helemaal niets meer van onze buren. Kortom:

  • Dit bedrijf heeft ons heel goed geholpen 
  • Wij hoefden maar weinig te betalen voor deze topproducten en service
  • Wij raden marcelwesseling.nl van harte aan 

  Meer weten? Kijk dan snel even op de site van dit bedrijf.